the fringe.I min fantasi har jag länge lekt med tanken av att klippa en kort lugg ..
ja, alltså när mitt hår har blivit långt. Tror fasen det skulle vara skitsnyggt.
Å efter att jag tänkt på detta i typ evigheterna evighet så dyker Beyonce upp med
SNYGGASTE frillan i hennes å Gaga´s nya video.
CRAVINGS !!!

 

 


Bakom lås och bom.

Jag heter Stina Kämpe.
Jag är 22 år.
Jag har idag, den 10 mars 2010 snattat för första gången i hela mitt liv.

Snälla låt dom inte ta mig !


Vi handlar på Hemköp .. lite frukost och sånt där. Okej jag erkänner, en godbit blev det oxå. När vi kommer ut i bilen hör jag något som prasslar. Jag drar efter andan och sätter nästan hjärtat i halsgropen. På min handled hänger två påsar !! När jag packar upp varorna så har jag inte känt dom på grund av min tjocka jacka !

Jösses !! Hemköp gillar mig nog inte nu .. kommer aldrig våga handla där igen. Å om ni är nyfikna så resulterade min vinst i två päron och tre clementiner.

Muskler.

För ett år sedan höll jag igång bra på Friskis. Jag gymmade några gånger i veckan, förde journal å hej å hå. Men jag blir lätt hysterisk .. tänker att "jag har BARA tränat 4 ggr den här veckan .. kasst", och "varför orkar jag inte lika mkt vikter som igår" osv, osv.
I höstas kändes det rätt naturligt att jag tappade allt som hade med träning att göra. Orken fanns inte, kroppen sjönk ihop, och känslan av att stå på ett fullsatt gym gav mig mer panikångest än vanligt.

I stället började jag på min första termin med Poweryoga. Jag älskar det. Jag har lärt mig så otroligt mycket, vilket har hjälpt mig nu, i min styrketräning. Att lyssna på min kropp.

Numera går jag till Friskis och styrketränar för att jag längtar dit. Jag värmer upp .. skiter i om jag orkar 5 eller 25 minuter på crosstrainern. Jag struntar även i att det inte blev fler än 2 gånger den här veckan. Och jag lägger ingen vikt vid vikterna (snitsigt!) utan tränar med det jag orkar just för dagen.

Detta har resulterat i synliga starka muskler. Min hållning är bättre nu än på länge. Några kilo plus på vågen känns helt okej, när jag vet att det är muskler.
Veckan som gick kände jag mig rätt låg. Inte på grund av något särskilt, utan ibland är det bara inte topnotch allting. Jag har inte velat gjort något alls, förutom att träna. En timme på gymmet har vänt upp och ner på tillvaron, till det bättre.

Jag tänkte skryta lite med att lägga ut en muskelbild här på bloggen .. men dom syns fasen dåligt på kort !!


Det jag vill nå ut till er med, är att ni ska längta efter att få träna.
Först då blir det bra.

Bästaste söndagsmaten*


På söndagar känner jag mig ofta seg och orkeslös. Vill liksom inte ta mig för att göra något, allra helst inte laga mat. Att köpa mat eller besöka svärmor brukar vara mer lockande ; )

Men idag bestämde jag mig för att laga egen mat, när jag ändå hade tid. När vi för några veckor sedan myste med middag hos Fanny & Anders så lagade vi något otroligt gott ! Nu hade jag inte receptet, så jag fick improvisera. Köttfärsbiffar med basilika och fetaost stod på menyn .. till detta hemmagjord klyftpotatis och dragonsås. Jag måste få skryta lite med att jag lyckades otroligt bra !
Så i morgon väntar en otroligt smaskig matlåda till lunch : ) 

Vad föredrar ni att äta till "söndagsmiddag" ?

 


GA GA - OH LA LAA !!

 

 VI har biljetter !!! Den 7:e maj blir det Gaga i Globen !
Helt jävla underbart !!
Jag, Anna, Johanna, Fanny & Sarah .. taggade tjejer ? ; )


HIPP HURRAY !!
IDAG FYLLDE DEN BÄSTASTE SARAH´N ÅR !!!
Detta firades i lördags med buller och bong, samt idag med smörgåstårta å annat götta.
Av mig och Fanny kan jag skvallra om att hon fick ett armband från Humanity, och Elisabeth Arden 8 hour creme - 80´s edition. Jag var grön av avund på hennes presenter ..


.. . därför köpte jag även en "sarahs-födelsedags-present-till-Stina" oxå ; )
(Scorett - Tiamo - 149 pix - ÄLSKA)


 

 
Naked Juice BarNi som inte besökt nya juice-baren på Nian .. GO GO GO !!!
Dom har grymt goda smoothies ! Jag tänkte ge mig på en juice i morgon ..
men deras smoothies .. dom k*****r i munnen !!

Jag har provat Chok´n Raz och Blueberry Slim .. GRYMMA !!