Ny vecka, nya tag !

Jag skulle ha börjat klockan elva idag .. men min kund var sjuk så nu blev det i stället eftermiddagsjobb från 14-18. Just idag gjorde det mig inget . . . kunde verkligen inte sova i natt, så jag var helt död i morse.
Dagens långa startsträcka gjorde mig alltså inget alls. Har diskat undan världens största berg i köket, betalat lite räkningar och sagt upp hemförsäkringen .. nu väntar lite plockning. I morgon har T bokat in en "tvätt-och-städ-kväll", då är det bra om allt är undanplockat så man bara kan köra igång !

Nu ska jag lyckas slita mig på tv:n .. det är Jakt & FiskeTV4 SPORT .. och jag älskar det programmet. Just nu är det bäverjakt ,haha ! Kalla mig tokig, men det är spänningen, själva jakten, inte dödandet av djuren .. åsså får man se så mycket vacker, svensk natur. Lite lunch på det här så är man redo för arbete sen ..

Ciao på er !

Kommentarer
Postat av: Nea

Aaa ok.

Jag fyller i April så det är inte så jättelångt kvar men eftersom man har en karl som fyller 29 år i mars så börjar man känna mig ganska ung, haha! Men han verkar inte ha nått emot lammkött så vi kör på, haha!

21 känns som så mycket äldre än 20... det låter bättre, det känns lugnare.. vi får la se vad som händer :)

2009-02-02 @ 13:39:59
URL: http://linneagibbs.blogg.se/
Postat av: T

det är ju skjutandet som är roligt å hela poängen med jakt!!

2009-02-02 @ 15:58:56
Postat av: ..:Sarah:..

Jag vet inte.. tror inte de.

men oh va skoj de ska bli :)

2009-02-02 @ 22:00:51
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja men det blir så mycket roligare :) Så nu blir det nya tag.. Du är tokig du, kikar på samma program som min pappa haha :D

2009-02-02 @ 22:44:36
URL: http://angelicapennerdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback