F*CK

HEJ urinvägsinfektion .. det var ett tag sedan vi sågs sist nu, men när man minst anar det så dyker du upp, din jävel !!
Jag vet inte hur mycket jag har druckit idag, men vi snackar flera liter. Det har dock inte hjälpt den här gången : (

(Jag får ofta detta problem och brukar försöka mota bort det själv innan jag påbörjar en pencillinkur, eftersom risken är stor att jag blir immun snart .. ett råd från läkare.)

Men denna gång .. då har det gått från noll till hundra på en dag. Kände av symptomen i morse .. det gör inte ont när jag kissar (ingen "ståltråd" än ..) men jag kissar ofta, och det spänner som FAN .. det värsta är nog dock att jag har ont i njurarna .. riktigt ont. Och det känns verkligen inte bra !! Har åkt på bjurbäckeninflammation förr, ingen allvarlig grad, men det är inte skönt. Vill inte dit igen ..

Var till Hälsocentralen idag .. men man kunde inte boka tid där, utan man måste ringa. HELLO !!! Jag stod ju för fan mitt framför hennes dator !!!! Varför i hela helvete ska man måsta ringa ?! Och när jag ringde, då fick jag till svar att "vi har stängt telefonlinjen för tillfället pga för stora påfrestningar" .. det är sjukt. I morgon kommer jag inte hinna få någon tid, så det slutar nog med njurbäckeninflammation ändå : (
För jag har ett till problem .. jag är frisör. Även om jag får en tid i morgon så har jag inte samvete till att boka om någon kund .. jag vet, man ska inte tänka så, men jag känner mig dum då. Jag vet själv hur mkt jag såg fram emot att gå till frisören innan jag själv började jobba. Fan ..

Kommentarer
Postat av: fanny

Håller alla tummarna för att det ej blir värre!

Tänk på din hälsa i första hand, vi kunder vill ha en frisk stina det är viktigast att du mår bra:)

2009-08-05 @ 23:18:33
URL: http://choooselife.wordpress.com
Postat av: Maria

Usch det låter inte kul...Angående att boka tid på vårdcentraler så är ju systemet helt sjukt! Blev biten av en hund för några år sen. Åkte ner till vårdcentralen och förklarade mitt ärende men jag fick ingen tid. Skulle också få lov att ringa... Blev så arg då så jag frågade tanten om det gick bra att jag gick 2 meter utanför dörren och ringde och bokade tid och hon svarade ja.. Vadå dumförklara sig själv... Blir så förbannad.Hoppas du blir bättre!

2009-08-06 @ 11:07:44
URL: http://www.thesvartkaffe.blogspot.com
Postat av: Annelie

Jag var med om samma grej i fredagskväll men här finns det som små jourvårdcentraler på kvällarna... där de måste ta en, ok att man kanske kan få vänta lite men det är def inte som på akuten... finns det inte nga sådana där du bor? Menar det är ett akut problem så att du skulle behöva vänta är hemskt ju =/

2009-08-06 @ 14:14:02
URL: http://anneliiies.blogg.se/
Postat av: hey

Jag har också väldigt lätt för och få urinvägsinfektion. Det jag har börjat med är att dagligen dricka citronvatten eftersom det renar och sköljer njurarna, från att ha urinvägsinfekt stup i kvarten så har jag det inte längre, väldigt länge sedan jag hade det. du kan ju dricka tranbär också eller äta. Jag förstår vad du menar, gör superont i njurarna. Tänkte bara komma med ett litet tips.

2009-08-06 @ 16:49:46
Postat av: BREEZY

Hej!

På våran blogg testar vi skönhetsprodukter, ger tips och skriver om allt som har med shopping att göra.Ta jättegärna en titt & hoppas det är OK att vi lämnaren kommentar!Puss / Alicia & Tessie

BREEZY.SE

2009-08-06 @ 17:08:28
URL: http://breezy.se
Postat av: Madde

Ett tips är att gå dit imorgon med, ge dig inte förrens du får en tid.( Är det akut så är det och de finns faktiskt där för att hjälpa folk.) Så gjorde jag och fick vänta 30 min innan jag fick receptet utskrivet =)

Lycka till!

2009-08-06 @ 21:45:17
Postat av: Anna

haha tokis, sa du det till honom :P

Jätte mycket tack Stina för idag!Huddu tokfia du måste ta dig i kragen och kolla upp det där!! Även om några soltimmar ryker ;D

2009-08-06 @ 22:34:14
URL: http://anna1988.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback