Matdagbok: Torsdag

FRUKOST:
En kopp grönt te .. 2 skivor GI-bröd.
Blev ingen smoothie idag .. why ?

MELLANMÅL:
Banan, drickyoghurt och .. . en synd !!! Kanelbulle .. not good, not good.

MIDDAG:
Stekt laxfilé, wokade grönsaker, avocado och chili-paprika creme fraiche. Otroligt god middag !! Man äter fisk på tok för sällan !

KVÄLL:
1 kopp rött te med ingefära och nejlika.
1 kopp grönt te med citron.

Torsdags-fixning !

Yes, ikväll blir jag ompysslad !
Först satte Elin i mitt nya löshår .. och klippte ihop det . . blev SKITsnyggt !! Inte ofta det känns bra med sånt här äckel-hår kan jag säga .. lite dubbelmoral, men jag gillar löshår vissa dagar å hatar det andra .. that´s it. Vet även en till Thoolan som troligen sitter på en bar i Thailand å puttrar lite över att behöva läsa att jag har löshår i mitt huvud ; )
Men .. efter Elin fick Josse turen att lägga i färg på löshåret så det skulle passa ihop lite bättre .. kändes lite lyx ! Först en löshårs-expert, å sen en färgtekniker .. jag älskar mitt kollektiv !!

Jag hade sån tur idag ! Det kom en buss till skolan idag, Dahls frisörbuss, som säljer diverse säljtillbehör. Och även färg, Matrix !!! My love .. den ger sååå mkt glans .. ¨å vi fick inte köpa färg, men nog fan flörtade jag till mig det iaf, hahaha ! Tre tuber färg till utväxt å tre tuber toning till längder + väteperoxid : ) nu klarar jag mig ett bra tag !!

Återkommer med matdagbok .. måste skölja ur färgen nu .. tjing !

Tankar ..

Man tycker alltid att när man var liten var allt så enkelt. Men även då hade man problem och funderingar, man påverkades så otroligt mycket av sådant som hände i ens omgivning ..
Igår tittade vi på filmen Alla Älskar Alice. En djup film, om hur livet kan se ut i ett barns ögon.

I helgen hände det mig .. jag fick ta del av ett barns funderingar.Det var min födelsedag. Jag hade besök. Min kusin Klara som är 6 år kom och drog mig i armen. Hon hade skrivit ett brev som hon ville att jag skulle läsa. Gärna på en gång och det skulle läsas inne på mitt rum, ingen annan fick vara med. Jag funderade på vad hon nu hittat på för fuffens.
Gick in på mitt rum .. Klara puttade igen dörren efter oss .. på sängen låg ett vikt papper .. på framsidan stod det: "Öpna breve, från Klara till Stina" .. . jag öppnade. "Är du och Matias fortfarande ihop ?" ..

Hon kunde knappt titta på mig .. hon vaggade lite från sida till sida .. sneglade ner i golvet.
"Nej Klara, vi är inte det" , sa jag .. hon tittade bort, suckade och sa "jag vet .. " .. hon fortsatte,
"vart är han nu då ?" .. "han är i Gävle", svarade jag. "Men vad ska han göra ikväll då?" fortsatte hon .. jag berättade att han skulle gå på bio. Jag ville försöka förklara .. "Klara, vi är inte osams Mattias och jag .. vi är vänner, jag pratade med honom idag" .. hon mumlade något jag inte hörde och gick ut från mitt rum ..Jag undrar vad hon sa .. hon kanske tyckte min förklaring var löjlig. Och det var den .. "vi är inte osams, vi är vänner" .. vi är inte osams, okej sant .. för det är vi inte. Men vi är inte vänner heller .. man kan inte vara vän med någon man älskar på ett annat sätt. Man kan inte vara vän med någon man inte litar på.

Jag kan inte bli "vän" förrän jag glömt, förlåtit och gått vidare. Men hur ska jag kunna gå vidare när jag inte ens förstått vad som hänt ? Jag har inte tagit in allt, jag har inte bearbetat det .. hur ska jag kunna förklara för någon att det är slut, när jag inte ens själv förstått det ? ..
Vad behövs för att jag ska förstå ?!?!
Här i vardagen tänker jag knappt på det .. inget är som vanligt, men inget sticker ut. Jag har inte tänkt på honom .. jag har inte saknat honom .. jag har nästan inte vart ledsen .. jag har bara varit.
När kommer bakslaget ? När börjar alla minnen blossa upp ? .. jag har försökt .. jag har tittat på bilder, foton, på oss tillsammans. Ingenting .. jag känner ingenting .. ingen sorg, ingen glädje, ingen längtan ..
Jag har bara undrat .. vilka dom är ? Paret på fotot. Det har inte vart någon självklarhet för mig att se oss tillsammans .. det är det närmsta jag har kommit, att inse att det är slut. Men det räcker inte .. jag behöver mer.

Jag hoppas att en dag .. . så ska jag kunna titta på ett foto av oss, och kunna bryta ihop .. känna paniken och sorgen, inse att vi är historia och att allt vi hade är historia .. och därifrån kunna glömma .. och därifrån kunna bilda en vänskap. Något som känns långt borta .. men jag hoppas .. .

Ompyssling : )

På nyårsafton satte jag i löshår för att förlänga mitt hår va 1 dm. Det tog jag ur i går kväll eftersom det behövde sättas om och fräschas till. Beställde nytt och fick det på två dagar !! Fort som tusan gick det .. . men, dessvärre så var håret aningen för ljust. Skillnaden var inte stor, men det ska se snyggt ut om man ska ha !!! Viktigt !
Så i morgon ska jag köpa en toning till löshåret så jag kan sätta i det igen.

Eftersom jag nu har "bara" mitt eget hår ( om nu det är så bara, räcker till fler än mig! ) så passade jag på att tvätta igenom det noga. Med riktig hårbottenmassage och min super-lila inpackning blev man som ny : )

Näst på tur står naglarna. Klippte ner dom helt för nån vecka sen eftersom dom var så nariga och flisade sönder .. så nu jobbar jag på med olja och polering för att hålla som snygga, viktigt !!
Naglar är som hud och hår, dom behöver vård ! Glöm inte det ..


Matdagbok: Onsdag

FRUKOST:
Som vanligt en kopp grönt te + två skivor GI-bröd.
Men i morse bytte jag ut bananen i min smoothie mot en kiwi ..
alltså kiwi + hallon + naturell yoghurt = MUMS !

MIDDAG:
Samma som igår, rester : )
Chili con carne med avocado, kidneybönor, majs, morötter.

KVÄLLEN:
En kopp rött te.
En skål fruktsallad .. Min fruktsallad : )


Läste även lite i en av mina nya GI-bäcker idag, och den var riktigt bra !
Den handlar inte om GI som bantningsmetod, utan om GI som livsstil : )
Man lär sig jättemkt om vad olika frukter/bär/rotfrukter m.m innehåller för olika viktiga saker !

Om natten ..

 .. den senaste månaden har jag haft rejäla sömnproblem. Jag somnar aldrig före klockan två på natten .. men är ändå inte trött när jag vaknar. I genomsnitt har jag nog sovit ca 5 timmar per natt den senaste tiden.
Jag gör allt för att försöka sova .. läser, tänker, blundar, lyssnar på musik .. försöker koppla bort omvärlden, men inget går. Och när jag väl somnat in slappnar jag inte av då heller .. .

Drömmar ..
Har jag kanske vart extra mottaglig på något sätt den senaste tiden ? Eller beror det på att man är öppen, extra sårbar eller bara tom ?
Jag får i alla fall besök om nätterna. Jag får besök i mina drömmar av personer som inte längre finns på denna jord. Det får mig att fundera .. men jag blir inte skrämd .. vad vill ni säga mig ?

Mormor. Min älskade mormor gick bort i cancer när hon var 60 år. Hon var sjuk under två år och jag han bearbeta att inget skulle bli som förr. Den dagen hon gick bort tog jag det hela ganska bra .. jag var inte så ledsen, jag accepterade det. Jag accepterade inte att hon gick bort i så unga år, men jag accepterade att hon slapp lida mer.
Flera nätter har hon besökt mig. Och vid varje besök lugnar hon mig .. det har vart i tunga drömmar. Hon har sagt till mig att allt kommer bli bra ..
Jag litar på mormor, jag vet att hon finns vid min sida.

Farfar. Min faffi gick bort i somras. Även det tog jag bra. Han var 87 år, hade fått bott hemma i hela sitt liv, slapp sjukdomar, somnade bara in. Han dök upp hos mig en natt .. i en vardaglig dröm. Inget särskilt .. men han var där, som i vardagen, inget var konstigt.

Jonna. Nu till det konstigaste av allt. Jonna, en flicka som gick bort vid 9 års ålder efter en cykelolycka. Vi var bekanta men det var ingen flicka jag träffade ofta. Hennes bortgång rörde nog hela ljusdal och jag var ledsen. Detta blossade upp för ca ett år sedan när jag läste en artikel om hennes mamma i magasinet Mama. Hela storyn är så tung.
Drömmen. Jag satt vid ett bord .. bläddrade i en fotokatalog. Såg ett kort på Jonna, lade handen på bilden och rörde vid henne. Hennes mor Anna-Lena kom till mig .. hon sa "visst är hon vacker, visst är hon vacker min lilla Jonna" .. hon grät .. jag grät. Jag höll om henne .. och när vi sitter där, så kommer Jonna vandrande emot oss. Hon ler, tittar på oss en stund . . säger "ni ska inte vara ledsna .. jag är ju här" .. sen börjar hon fnittra och skutta runt ..
och där är allt svart. Vad hände sen ? En dröm som fått mig att fundera ..

Praktiken.

Som ni kanske läst tidigare så är jag utan praktikplats här uppe vilket tagit otroligt mycket kraft av mig. Motivationen har vart som bortblåst. Den här veckan har jag avverkat 13 salonger .. varav en har gett ett någorlunda posivivt resultat . Väntar på ett svar .. kommer innan veckans slut . Håller tummarna !!


Annars då. Vår lärare har verkligen hjälpt oss .. hon har gett oss fyra hela sidor med en massa salonger som vi plöjt igenom. Hon ska även ringa några salonger som vi redan besökt och försöka få dom att ändra syn på allt. Om detta inte går vägen så ska hon prata med rektorn.
Jag hoppas att allt går vägen .. och att jag innan veckans slut har fått ett positivt svar från salongen LoC.

Matdagbok: Tisdag

FRUKOST:
Smoothie - ½ banan, 1 näve hallon, 2 dl yoghurt.
1 stor kopp grönt the.
2 skivor GI-bröd.

MELLANMÅL:
Frukt.

MIDDAG:
Chili con carne, 1 avocado, kidneybönor, majs, morötter.

KVÄLL:
Rött te.

Mig och mina kläder !

Städade upp lite i garderoben igår .. och började gå igenom min hög med olika jeans.
Jag hade 13 par !!! Av dessa får jag ca 3 par upp över röven och ihop i midjan. Resten då ?
NY LIVSSTIL säger jag bara !!

Men .. när jag köpte nya brallor i lördags hade jag storlek 36 på ett par : ) kommer inte ens ihåg när jag hade det senast. Nog för att jag skulle ha dom sjukt tighta eftersom dom töjde sig mkt .. men det gav mitt ego en liten boost :p

Matdagbok: Måndag

Frukost -
Grönt te med citronsmak.
Stor skål med fruktsallad: kiwi, äpple, banan, varma hallon.
(OBS! banan = icke GI-vänligt !)
2 skivor GI-bröd.

Middag -
1 stekt kycklingfilé med sweet chili
wokade grönsaker
1 hel avocado
1 näve majs
1 näve kidneybönor

( Blev ingen lunch idag med tanke på att jag sov till halv ett (!). Sen frukost ist :p )

Kvällen:
Rött te smaksatt med orientalisk kanel.

Min diet och jag .

Det har väl inte undgått någon att jag gått på diet de tre senaste veckorna. Men jag tycker diet låter så extremt, som Vickan sa .. det låter som att man bara dricker pulver-drinkar.
Jag har iaf kört på GI-metoden. Mitt syfte med detta är att komma i form. För ganska så precis ett år sedan hände något .. efter Thailandsresan. Jag la på mig några extra kilon och började känna mig otroligt obekväm med mig själv. Det har jag sedan gått och gjort ända fram tills slutet på 2007. För med det nya årets tråkiga händelser fick jag ny kraft ! Min ilska och sorg omvandlade jag till styrka. GI-metoden har fungerat jättebra för mig, det har blivit som en liten morot och underlättat det för mig att komma igång.

3 veckor - viktnedgång: 2,5 kg.
Jag är nöjd med det ! Är inte ute efter ett viktras, utan vill ha en förändring på sikt. Detta är min nya livsstil, och jag känner att jag mår mycket bättre. Mitt mål är att gå ner ca 4 kg till, men jag har inte något stop-datum !! Utan den dagen jag lyckats, då jäklar har jag gjort ett bra jobb !

Jag har fått ett önskemål av Tessan; att börja skriva matdagbok här på bloggen. Hon har blivit inspirerad till det här med GI och vill ha tips. Något ni andra är intresserade av att läsa ?
Jag tänkte iaf ge det ett försök. Men nu är det så här:
Jag lever inte mitt liv efter GI-metoden, jag använder det som inspiration . Så glöm aldrig att min matdagbok INTE ÄR LAG !!

Har även fått ett annat önskemål av Hellan; att få se mer bilder i bloggen !
Och tro mig, jag VILL lägga upp en massa bilder på bloggen, jag som släpar runt på min cam jämt .. . men min dator i kombination med mitt internet = bajs ! Så pappa, jag hoppas på en ny computer snart !!

MIN DAG !

Jag drömde .. det var poliser som stormade in .. dom skulle ta mig, och jag visste att jag var oskyldig .. panik !! Så vaknar jag .. "ja må hon leva, ja må hon leva .. . " familjen kommer in, och jag kunde nog inte ha blivit väckt på ett bättre sätt ur denna hemska mardröm : )

Paketöppning i sängen, alltid lika mysigt ! Jag fick:
* Ett träningslinne från Nike, svart, snyggt.
* En dress från CRAFT (ut-å-gå-dress).
* En bok, Privat - Gynning/Schulman
* En ansiktstvätt från CCS Oliva. (den var super bra!)
* Pengar !!

Sen åt jag frukost, tog en lyx-dusch och gjorde mig i ordning innan Madde hämtade upp mig. Vi skulle ut på "ljusdals-shopping" .. . Ljusdal är litet, men hur det än är så hittar man alltid något fint där hemma. Kan även bero på den super braiga servicen !!
Jag köpte två par byxor, kors i taket !! Ett par svarta Only .. tight, stuprör, dragkedja på fickorna bak .. 299 kr, fynd !
Men .. sen kom ju Ellen och visade ett par till byxor .. som satt super, vilket innebar att jag fick med dom hem. Inte lika billiga : / Miss Sixty .. . snygga ! 1299 kr .. . men jag slog till !

Vidare hemåt. Hjälpa mamma med förberedelser, städa, fixa håret på familjen.
Sen ramlade folk in. Vi åt smörgåstårta och kladdkaka .. . jag åt i flera omgångar ! La min diet åt sidan nu i helgen ; )
Fick en massa bra saker !!

* av André - en svart popcorn skål.
* av fam Zetterqvist - pengar.
* av moster + morbror m. familjer - presentkort på Fifty (bra till jeansen !)
* av fam Persson - en GI-bok med massa recept och skojj.
* av Vallaborna - pengar.
* av Madde - en bunt med magasin .. inredning, mode, med mera : )
* av morfar - pengar .
* av Tessan - en till GI-bok, dock inte samma ; )
* av Sappe - en stooor bukett med fina blommor, bla rosor i orange : )

tror inte jag glömt något nu. Ser ni ett mönster ? träningskläder + två GI-böcker :D
min kropp i sommar .. . den ni ! .. To die for !! Mina nära och kära har uppmärksammat min nya livsstil !


När klockan passerat 8 fick jag ännu mer besök. Sappe kom direkt från hockeymatchen för att vara med och svänga våra lurviga ! : )
Och med han kom festligheterna. Madde, jag, sappe och André skulle ut på stadt .. ¨å sen möta upp alla andra så klart ! Men hemma pimplade vi alkohol .. med mina päron och grannar. Trevligt var det, klockan bara sprang iväg och jag tror nog att vi alla var ganska runda under fötterna när vi gav oss iväg : )

På stadt dansade vi gärnet !! Träffade även en massa folk, tog emot gratulationer och kramar .. en riktig helkväll !! hade så himla skojj :D
Efter stängning väntade ju kebab så klart .. . stod i kö i evigheter. Å sen skulle ta ju ta sig hem .. taxi = låååång väntetid. Så vi fick vänta helt enkelt. Sappe drog i sig din kebab på ett kick, och hade sås ända upp i pannan tror jag :p .. . sen attackerade han ju mig så klart !! Efter att han tjatat en stund fick han även äta upp min kebab eftersom jag frös så mycket om fingrarna .. någon var mkt mkt nöjd !! hahaha !
40 minuter senare var vi hemma .. käkade kladdkaka och kröp till sängs.
Var nog fortfarande ganska dragen . . Sappe upptäckte att min stjärnhimmel i taket i mitt lilla flickrum snurrade !!
Och jag kan tillägga att det gjorde den inte ! Men med den upptäckten var det god natt :D


KVÄLLENS ROLIGASTE !

Sanna:
(pekar på Sappe) Är han oxå frisör ?
Jag: Va ?! Han ?! .. nej nej .
Sanna: Är han inte ?
Jag: Nej, han är rörmokare !! haha !!

Här nämner jag inte namn .. vi kallar honom pojken : )

Jag: Men tjena "pojken" ! Har du oxå vart ute ikväll ?
Pojken: Tjaaaa ! ja men visst .. fast jag har vart på Järnvägs med alla gamlingar.
Jag: Kom du in där ? (han har gått i skolan med min syrra och får ej gå på krogen än!)
Pojken: Jo men visseru, en annan ser ju manlig ut. Åsså fick jag värsta hugget !! En tjej, säkert 28 bast !
Jag: Men jäklar "pojken" ! Det va inte dåligt .
Pojken: Näe du ! Satte på henne här ute på parkeringen nyss !
Jag: Hahahaha ! Du är ju för fan inte klok !
Pojken: Joo då, häng med ut så tar jag dig med !
Hahaha, jag avböjde vänligen med bestämt ! Kaxigare kille får man fan leta efter :D


André i morse (systers pojkvän). Mådde inte så bra i natt :p
Sappe: Men, när blev du så full då ? Du verkade ju städad !
André: Jag vet inte .. . det sa bara smack !
Jajja: Sa det bara smack ?
André: Nej, okej då .. det sa bara PANG !!
Tack till alla som gjorde min dag !! Ni som hälsade på, ni som skickade sms, ni som skrev här på bloggen !!!
Tack så jättemycket ! Hade en suverän dag : )


Nästan 20 : )

Min dag har jag spenderat på en buss .. började resan från Umeå 08.20 .. satte min fot på Ljusdals mark 14.40. Underbart ! Men jag sov en del .. läste tidningar .. lyssnade på soft musik .. jag tycker faktiskt inte det är fy skam : )

Väl hemma så donade jag på lite .. öppnade en massa brev man fått, dock inga roliga. Handlade med mamma å pappa .. bla bla, sölade bort lite tid helt enkelt.
Klockan 7 begav vi oss till resturangen GK´s i Ljusdal. www.g-k.nu ta er en titt !
En familjemiddag tillsammans var ett måste .. med tanke på att jag fyller 20 år i morgon !! :D
(fast med tanke på vad klockan är så blir det idag.)
På GK´s är allt toppen. Lugn miljö, skön musik, otroligt trevlig personal .. och för att inte tala om maten !!!
Det blev en tre-rätters-middag ...

         


Propp-mätta och glada styrde vi kosan hemåt för att titta på Let´s Dance .. ordbajsa, skratta, måla naglarna och så vidare : )


my dear .

Jag har en vän. En vän som funnits för mig lite till och från de senaste fyra åren. Eller rättelse, han har ALLTID funnits för mig . . vi har bara inte setts så ofta. Ibland är han en vilsen själ . . ibland är han speedad som en Duracellkanin som går på tjack .. ibland är han lugn som en ko .. men mest är han en tittiluring.

Ibland förvånar han mig. Ibland känner han mig bättre än vad jag tror. Och då kan det bli kul . . exempel:

Jag gnäller på att jag inte vet vad jag ska packa .. får ett sms.
"Skinn kjolen, den där coola jackan i nåt konstigt material, leggings, underkläder, jeans, lite linnen. Glömde jag något ? ; )"
Jag påpekar att lite smink måste jag ju faktiskt packa ner. Han tillägger:
"Just ja. Schampo, Balsam och så Dust It."

Och vad har jag packat ner i min väska ? Just det, allt det där !

Nu är det så att han skaffat en egen blogg på MIN begäran : ) Så som mina vänner/vimlare har ni nu ett uppdrag som vilar på era axlar: kika in till honom och säg hej !
http://www.sandmark.blogg.se/
When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend  .. . tralla la la la . .

and some more poop !

Jag må verka skadad .. . men det är sånt HÄR som får mig att må bra !

Josse brakar av en rejäl i fåtöljen .. tror seriöst att den ska falla sönder !!

Jag: Men den där va inte rolig mä !!
Josse: Va ? hahahahahahhaa !
Jag: Va fan sa jag ?! hahahahahahahaha !
Josse: vadå ?
Jag: ja sa ju "den där var inte rolig mä" .. så kan man ju inte säga !!
Josse: Hahahahaha, nej det kan man ju inte !!

Jag fiser .. .
Josse: Va den torr ?
Jag: Ja tror det, ahhahaha !
Josse: Fy fan va kul om det skulle komma i trosan, hahahahhahahahaa ! Å se din min springandes till toalatten ! *garvar*
Jag: Men vem har sagt att jag skulle springa till toaletten ?
Josse: Vad fan skulle du göra då ?!
Jag: Kanske gnida och mysa ner mig lite .. . hahahahhahahaah !

Sen fortsätter vi garva åt allt och ingenting ..
Jag: Men Josse, är vi helt jävla störda ... eller har vi bara sjukt kul humor ?
Josse: Hahaha, jag vet inte . . .
Jag: Ja kanske tappar en massa läsare på min blogg nu .. .
Josse: Ja, det är väl kanske tur att inte "alla" kan läsa den . .
Jag: Fast egentligen skulle det nog vara ganska kul .. jag skulle ju bli Bajs-Stina med hela svenska folket !!!

mera tok ..

det kan ju låta som att vi har trist .. men det har vi inte !!


Jag: Josse !!! Kollar du på konståkning ?!
Josse: jaa .. men det finns ju inget bättre på tv ..
Jag: .. nehe, jag har iaf skrivit ett bajs-inlägg på bloggen nu ..
Josse: Hahaha, vad skrev du då ? Om hur många gånger om dagen man bajsar ?
Jag: Yes  .. precis det.
Josse: Jag döööööööör ! . . . . . ååååh .. ekonominyheterna .. *suck* .

Jag: Asså Josse .. jag vågar knappt fisa .. tänk om det kommer i trosorna . .
Josse: Hahaha, vadå ..  finns det risk för det ?!
Jag: ja jag tror det .. .

typ 5 minuter senare -
Josse: vadå, är du lös i magen då ?
Jag: nja .. lite, jag har väl inte diarré direkt, men det är ju inte fasta korvar i alla fall ...
Josse: Korvar ?! Hahahahahaha ! Du är ju inte klok .. .

Josse: Hoppas du är bättre tills i morgon när du ska åka buss iaf ..
Jag: Ja men det är jag !
Josse: Fast man blir mycket gasigare på kvällen ..
Jag: Blir man ?
Josse: Ja jag tycker det .. . man slappnar nog liksom av. På dagarna när man gör annat så tänker man inte på det.
Jag: Eller oxå kanske man lägger band på sig då !!

Jag: Ja känner mig lite som Jacob .. fast jag inte spyr.
Josse: yes, för han kom det från båda hållen, haha !

Bajs Josse !

Sitter i vardagsrummet å fiser som vanligt . Min diet har verkligen vänt upp och ner på min mage .. snacka om att rensa ur !!


Jag: Fy fan vad jag är risig i magen Josse .. jag har så mycket luft i den !!
Josse: Haha, jaså det är du ?
Jag: Ja .. alltså, bara sen vi åt ikväll så har jag bajsat två gånger !!
Josse: Va ? Oj då ..
Jag: Ja men .. alltså .. . riktiga lass, inte bara bajsat, utan rejält !!
Josse: Hahahhahahaa ! Men jag har tänkt på det där .. sen vi snackade om hur ofta man bajsar .. jag som sa 4-5 gånger om dagen. Nu måstade jag ju räkna idag .. å nu är jag uppe i fyra !!
Jag: Å än är du inte klar, haha !
Josse: Näe .. det lär väl bli en gång till innan jag somnar gissar jag ..

Så jävla störtskön ! Våra konversationer är verkligen på låg nivå .. . vi har flera om dagen, men vissa skäms man fan för, så dom vågar jag inte skriva .. :D

Ljuspunkter .

Även i en pissig dag finns små, små ljuspunkter.
Fick ett sms idag; "Vad gör du hjärtat?"

Ja .. vad gjorde jag. Svaret blev iaf; "Jag ligger på sängen och tittar ut genom fönstret".
Det var precis vad jag gjorde .. och precis vad jag gjort dom senaste tjugo minuterna. Helt tom var jag.
Och nej, kunde inte tillåta mig själv att ligga så längre .
Gjorde min godiga fruktsallad och kikade på OC. Sen gick jag och drog upp Josse .. vi tog en promenad, en riktig jäkla promenad ! Knallade nog ca 7 kilometer alla gånger .. skönt var det. Kylan bet i kinderna och det kändes som att man ständigt hade en Vicks blå i munnen .. . den hårt packade snön knarrade under skorna. Vi pratade .. vi gick tysta .. om vartannat. Den bästa stunden på dagen : )

Efter middagen myste vi ner oss framför tv:n.
Jag åt fruktsallad igen .. kanske har det blivit ett beroende ? Drack te .. tittade på Jersey Girl. En otroligt fin film. Så vacker dotter vill jag oxå få en vacker dag.

Ljuspunkter finns ..

life sucks ..

Klockan ringde 08.00 i morse .. jag klev upp 10.10. Jag hade tänkte åka till skolan idag för att träna på docka. Men när vi fortfarande satt vid frukostbordet i pyjamas efter klockan tolv, då bestämde jag mig för att stanna hemma.

Så här ligger det till för mig nu.
Vi går i skola tre dagar i veckan, och har APU (arbetsplatsförlagdutbildning) två dagar i veckan. En av dom två dagarna jobbar vi med lön som lärling.
Jag har ingen praktikplats . . och inte Josse heller. Ingen salong vill ta emot .. det är tuffa tider för frisörer nu, och jobbar man tis-ons droppar det sällan in extra kunder. Förra terminen hade vi APU tors-fre, var inga problem.
Jag har vandrat runt till en massa salonger .. nej nej nej, aldrig ett ja.
Jag börjar tappa gnistan. Nu till veckan har vi en hel veckas APU som lärling .. vilket betyder en hel veckas lön. Men vad gör man om man inte har någon salong att gå till ?

I maj gör vi gesällprovet. Till det behöver jag som mest 9 modeller .. men man kan kombinera ihop en person till flera moment. Jag har inte en enda modell. Jag känner ingen här uppe som jag kan ta heller. Vi har knappt några kundpass i skolan där man kan haffa modeller .. och jag har ingen praktikplats där jag kan spana. Vår lärare tycker det är så lätt .. . men man vill inte flyga på folk man inte känner på stan, å sen kanske dom inte ens passar till momentet.
Om jag gjort gesällen i Gävle så skulle jag haft modeller till allt .. jag har dom redan i huvudet. Detta är en otroligt irriterande tanke.

Jag får panik. Jag klarar inte av att bara gå hemma två dagar i veckan .. jag vill inte åka hem till helgen utan att veta vad jag ska göra hela nästa praktikvecka. Jag blir rastlös. Men allt detta gör att jag tappar min motivation .. . jag kan inte åka till skolan å stå och dalta på en docka ..

Min dröm. Hoppa av skolan. Helst i morgon. Jobba i Gävle dom dagar det finns kunder. Resterande dagar träna på modeller till provet. Må bra, känna att jag kommer någonvart. Klara provet med utmärkta betyg.
Det är vad jag vill göra nu.

Fruktsallad.

Den här stunden behöver jag idag. Sitter med Josse framför tv:n med en kopp hett te .. rött med orientalisk kanel. Grönt te på morgonen, rött på kvällen, det kör jag på.

Smaskar på en himla god fruktsallad jag gjorde nyss !! Try it !

* Hacka banan, äpple och kiwi. Värm en näve hallon i mikron så det blir en mos, ha i lite vaniljsocker, rör om och häll över frukten.
Härligt fruktigt och sött ! Å dom små hallonfröna är så goda att tugga på ; )

En massa bra är det på tv ikväll också. Mysigt. Zappar just nu mellan I huvudet på Gynning och Bridget Jones Dagbok. Klockan 22.00 börjar även Vingar av glas .. . vet inte hur många gånger jag sett den, men jag ska se den ändå.
Alexander Skarsgård .. man var ju ett riktigt fan i sina yngre dagar, å lite hänger nog kvar. Mannen har glimten i ögat. Glömmer aldrig när jag hade bilder på honom på mitt rum och min moster Linda kommer och hälsar på. Hon berättar då att hon sprungit in i honom en dag på stan .. jag höll på smälla av !! hahahaha :D

Lördag med stort L !

Jaa .. då var man här. Jag måste väl dra historien om lördagens bravader.
Hembakad pizza, öl .. trevligt umgänge, där börjar vi.


P plingade snart på dörren och vi umgicks i köket hela gänget. Vin, Öl, Redbull-Jäger, Grogg .. fy farao, alkoholen flödade, och även vi ! Det var stim och stoj och skratt .. pratade även med M från uppsala, en gammal räv. Ibland dyker personer upp i hjärnan som man inte pratat med på länge.
Strax efter tolv tog vi en taxi ner på stan, tog ut pengar och började vår vandring mot Invito .. 23 år gällde för kvällen, nix pix .. vandrade vidare till Två våningar, en favorit i repris.

Där dansade vi, hängde i baren .. å dansade lite till .. å dansade. Jag och J träffade även A, en kund från salongen .. snickelisnackade med honom ett tag.
Alldeles innan stängning begav vi oss ut i den friska luften
där K tappade klänningen .. å jag hjälpte till : )
sen var rulliansen igång .. K kunde inte stå på benen, å jag skulle återigen hjälpa. Detta resulterade i att vi låg i en hög på backen.

Vi staplade oss in mot stan för att få tag på en taxi. D var förbannad på K .. å jag tyckte att han betedde sig illa. Jag blev ännu mer förbannad, D var otrevlig, gav K en knuff. Jag sopade till D, han tog i och knuffade omkull mig. S sprang fram och fick mig på fötter. Jag såg svart, jag var så arg .. arg arg arg !! S fick bära mig över till andra sidan vägen för att kunna lugna ner mig. E var ledsen .. jag blev ledsen. En taxi kom äntligen ! D stack iväg och vi andra begav oss hemåt. K mådde inte så bra å bjöd på kvällens utan tvekan roligaste syn. Att hänga ut ur en taxi å spy mitt i en korsning är det inte alla som gjort.
Hemma. Hjälpte K i säng .. S, E, J och jag pratade i köket .. om kvällen som slutat ganska turbulent. Jag var så slut .. somnade på S axel.

Det där är kvällen i stora drag.
Om ni tittar på all text som är understruken .. det är för mig svart.

Det brukar gå väldigt långt innan jag blir riktigt full. Flera av mina vänner säger att jag alltid håller mig mest städad och att OM jag vart full, så märks det inte på mig. Den här kvällen var inget undantag. Alla var fulla. Men jag hade inte verkat särskitl berusad. Ändå kommer jag inte ihåg vissa händelser .. inte ens när dom berättar för mig, då brukar ju 25 öringen trilla ner. aj aj aj ..  .
tycker det är så otäckt. Men, nu bjöd jag på den kvällen så vet vi att det kommer dröja lååång tid innan det händer igen.


"Shut up and kiss me !"

fucking sunday !

Yes, som man bäddar får man ligga .. .  har inte mått som en prinsessa idag direkt : )
Men min söndag har innehållit skratt, illamående, torr pizza, coca-cola light, te, ilska, saknad, tv-tittande, dator-nördande, telefonpratande  .. . ja, en massa.
Har haft två maratonsamtal i telefonen med två betydelsefulla personer, thanks .. .


Hade en helt otrolig kväll igår, riktigt kaos .. den innehöll oxå allt. Men den storyn drar jag i morgon .
Sappe åkte hem idag oxå, efter en mycket trevlig helg. Känns ganska tomt här .. dom som känner herren i fråga vet ju att det allt som oftast är fart och fläkt, haha : )

Tog en välbehövlig powernap idag, det är anledningen till att jag fortfarande än vaken.
I morgon väntar skola; egen hårvård, genomgång av gesällmoment och sen den efterlängtade styrketräningen !!

God natt folk *

mitt i maten !

Äntligen är pizzan färdig, å jag som just satte mig för att skriva !!
Men jag hinner iaf : )

Hembakad pizza .. inte fy skam det inte !! Har hunnit laga mat, städat toaletterna, städat garderoben å en massa .. men nu är äntligen pizzan klar, så jag ska sprätta en öl till den ; )


Ikväll fick jag en nykomling i familjen .. lilla lilla kusin, välkommen till världen Silje *

Helg med främmande.

Får skriva om gårdagen nu oxå .. blidde inget bloggande igår.
Fredagen resulterade i att bli fattig, haha. Storhandling på Ica Maxi .. å jäklar vad vi handlade !!! Men nu har vi så vi klarar oss : ) Fanns dock inga uggs som jag skulle köpa : ( damn ..

Middag: Tacos !! Gud så gott det var, alla åt så vi höll på trilla under bordet ! Sen paltkoma på det .. ett gäng sex döda grisar som trängdes framför tv:n hela kvällen .. bara slöade och skrattade om vartannat. En guldkväll som jag behövde, en lugn kväll.


Lördag morgon. Jag vaknar 08.02 .. eller snarare blir väckt då .. somliga är mer morgonpigga än vad jag är : /
men snart var hela gänget uppe, haha !
Har frippat till Klara lite, putsat luggen och tagit dom små toppisarna .. sen fick Sappe en rejäl omgång av saxen. Välbehövligt var ordet ! :D ett sånt lurv .. det var hår över hela golvet.
Stan har vi oxå hunnit med en sväng .. blidde ett halsband från H&M, å en super rea skinnkjol från Gina Tricot .. 100:- tillsammans, fynd !

Näe .. nu ska jag ta mig en powernap mitt folk .. det blir nog lite sällskapsdrickande ikväll . . Paula kommer på besök. Kanske utgång med dans ?? Me like ..

friday soon ..

japp, klockan är efter tolv, och det är fredag.
Det innebär att jag bör sova nu för att orka möta morgondagen.

Börjar skolan 8.20 .. ska jobba med brud på förmiddagen, blir spännande !
Efter lunch väntar kundpass .. dock inte så många kunder inbokade : /
Och när skolan slutar, då ska jag ta mig in till stan och försöka leta på helgens besökare : )

Min kompelompis Sappe kommer å hälsar på mig :D
Så vi ska storhandla på Ica Maxi (yes, utnyttjar alla som kommer hit med bil.), vi ska äta tacos,
vi ska ha skojj, vi ska hitta på något annat på lördag, haha : ) sen så ska han få laga vår dusch oxå .. rörmokarn i egen hög person !!

Det gör ont ..

Tiden går fort .. fortare än man anar. Om inte annat så visar min utväxt i hårbotten på 1 cm det.
Jag färgade håret senaste den 21:a december ..

Den 21:a december .. fredag .. jag satt med dig i bilen. Jag var ledsen .. jag frågade allt .. jag frågade, frågade, frågade, frågade .. utan att få något svar. Något var fel, men du visste inte varför. Om jag bara visste då vad som väntade. Tänk om allt tagit slut där och då .. hade det vart annorlunda ?
Jag ska inte fundera och spekulera så mycket .. det hjälper inte.


Det gör ont i mig att du inte är glad ..

Ebba: "Didrik, vad är kärlek ?"

Idag var det tvätt/mysdag. Hade tvättstugan uppbokad och en herrans massa tvätt som ville bli rent. Mellan maskinerna så körde vi igenom hela serien med Ebba & Didrik. Någon som tittade på det ?
Elin har allt på dvd : )

Det är en otroligt djup serie, för att vara för barn alltså. Trubbel, vänskap, svek, löften, mobbing, kärlek, otrohet, med mera . . vi kände oss alla lite nere när vi kollar klart .. man kände sig lite fundersam .. tänkte på hur mycket man går igenom här i livet, men ändå, oftast reser sig på fötter igen.

I slutet fick man iaf ta del av en söt syskonkonversation. Didrik sitter vid pianot och klinkar på sin egenkomponerade låt, medan Ebba ligger ¨på golvet och ritar.

Ebba: Didrik, får jag fråga dig en sak ?
Didrik: Mm, visst.
Ebba: Vad är kärlek ?
Didrik: Ja, jag vet inte riktigt ..
Ebba: Är det när man blir glad av någon ?
Didrik: Mm ..
Ebba: Är det när allt blir varmt och ljust ?
Didrik: Mm ..
Ebba: Är det när man vill göra allt för den personen .. och ge den allt i hela världen ?
Didrik: Mm ..
Ebba: Då vet jag vad kärlek är .. .

: )

SÖTSUUUUUUUUUG !!!

Jag plågar mig själv ikväll .. fy farao vilket sötsug jag har !!
Klara och Daniel kom hem med varsin godispåse .. å Elin tog en promenad till Ica för att köpa godis .. hon försökte få med mig, men icke. Dom tyckte att om jag gick så skulle jag ju faktiskt vara värd att äta godis. Men jag vet att jag skulle bli besviken på mig själv iaf.

Jag har faktiskt ätit rätt hela dieten igenom .. en och en halv vecka hittills. (just ja, åt ciabatta bröd på klass-frukosten, shame on me.)
Det bästa är att jag märker resultat .. redan. Skulle gärna vilja ha en våg. Men det får jag ta ännu nästa helg när jag kommer hem till ljusdal .. då har jag ätit enligt min diet i tre veckor.

Ikväll har jag ätit äpple å druckit grönt te med hallonsmak .. allt för att försöka stilla suget. Någon som har något tips ?!

Mina nära och kära .. ni vet att jag aldrig har någon självdiciplin över huvudtaget !! Jag kan vara jävligt principfast, men det är i min åsikter .. självdiciplin däremot, har aldrig funnits.
Så peppa mig nu !! Ni vet att jag aldrig skulle klara en sån här grej .. ¨å nu gör jag det :D
Skriv till mig, å peppa mig !!! Er plikt som mina vänner/besökare.

hej mitt vattenland !

Hade ställt klockan på nio i morse. Vaknade strax före elva .. det var alldeles mörkt ute, så jag fick börja med att tända lampor. Och med det så var min motivation till att möta dagen som bortblåst.

Låg i soffan och tittade på reprisen av Idrottsgalan innan jag tog bussen ner till stan. Där var jag in på en salong angående praktik .. ska tillbaka på torsdag. Sen lullade jag runt på stan ett tag tills jag insåg att jag inte var ett dugg sugen på att gå på stan, så jag tog bussen hem igen.

Promenaden Josse och jag tog var katastrof ! Blött, halt, blåsigt .. bläää ! Vi gick mer i plogkanterna än på cykelvägen, men blev ju dyngsur ! Så nån vidare motion fick man nog inte .. men frisk luft och spända stjärtmuskler iaf : )

Stinas ÖNSKELISTA !!

Om två helger så fyller jag år . . 20 stora år.
Och då vill jag gärna ha:


* Sex and the city - hela dvd-boxen. Detta vore det ultimata .. ligger högst upp så klart !

* En ny laptop. Den här är bajs .. den hänger sig .. tangenterna flyger ( just nu krånglar bokstaven L.) och den är allmänt jäkla klumpig.

Sen önskar jag mig inget mer, än så länge. För jag fick så himla bra julklappar !!  Och jag vet, det är dyra önskningar .. men dom är BARA två .. å jag fyller ju faktiskt jämnt .Just nu är Internet ganska så bajs oxå. Men ett  nytt sånt kan jag inte önska mig.
Det hänger sig, det krånglar, jag kan inte lägga upp bilder. Jag vet inte hur Kicki å Kent har det i Thailand eftersom ja inte kommer in på Resedagboken.se .. å jag kan inte läsa om Elin Klings framtidsplaner eftersom jag inte kommer in på stureplan.se .. å jag kan inte spana på lägenhet eftersom jag inte kommer in på blocket.se ..

första skoldagen.

Skoldagen började klockan 8.20 i samlingsrummet. Där väntade en mjukstart med frukost som vår kära lärare Carro bjöd på. Ciabattabröd med kalkon, ost, paprika och blåbärs-smoothie, te, juice, kaffe .. helt underbart gott. Syndade lite med vitt bröd idag då, men hey, jag gjorde det för klassen : )

Vi gick igenom vårterminen och schemat .. praktiken är ju nu lagd på tisdagar+ onsdagar, bajs om ni frågar mig och alla andra. Detta innebär att jag är utan praktikplats, och jag är inte ensam ! Så i morgon när alla andra är på praktik så ska jag kika runt på olika salonger med ett leende på läpparna .. i lööööv it .. . not .
Men vad gör man ?

Vid klockan tolv slutade vi för dagen. Jag och Elin gick å shoppade nya kollegieblock å pennor .. hittade ett urgulligt rosa block på rean på Åhlens : )
väl hemma så stoppade vi i oss lite mellanmål och samtalade sinsemellan ..
När vi fått nog av det så satte vi igång med en rejäl storstädning. Jag kan ju tillägga att när ingen bott här på flera veckor så är det inte super cleant : (
Jag tog tag i toaletten och badrummet .. rensade bort en massa gammalt skit och gjorde allt kliniskt rent .. nästan så¨att jag skulle kunna slicka under toalettringen ; )
Klara tog köket + vardagsrummet å Josse flög fram med dammsugaren i högsta hugg .
Elin skrev en matnota och traskade iväg till Ica för att handla och sedan laga en supergod korvstroganoff.
Aktiv eftermiddag, eller hur ?!

Kan inte sova .. men nu måste jag göra en försök.
I morgon ska jag kliva upp i tid, äta frukost, gå ut och motionera och sen dra ner på stan.

The story about saturday .

Allt började med att vi träffade Camilla och My på stan .. dom skulle festa mot kvällningen, så jag och Josse blev ju lagomt sugna att hänga på !! : )

Efter en rask promenad, en middag och en dusch så började vi snygga till oss en aning .. å smutta lite på förtäringen som vi lyckats komma över.
Vid halv elva tog vi oss ner till krogen Två Våningar där våra vänner väntade. Ett himla mysigt ställe, inte så stort, men med lagom mycket folk , och ett nice dansgolv med bra musik .. vad mer kan man begära ?

Det var underbart att träffa Paula igen, så himla längesen man såg hennes snygga face ! Å den bruden är det krut i vill jag lova . . . åsså Camilla, en sån partypingla !! En störtskön kväll hade vi på dansgolvet, röjjde gärnet tills vi var alldeles svettiga, voj voj voj !
Åsså fick vi träffa My, tjejernas gamla klasskompis som såg exakt ut som min Johanna !! En riktig dubbelgångare !!
Har försökt ladda upp en bild .. för ni kan inte ens försöka föreställa er folket .. helt otroligt. Men, med mitt cp-internet så funkar inget alls ..

När vi äntligen tagit oss hem med bussen (som bara gled bakåt i backen) så hade vi lite snöpulning å krig innan vi gick in. Då drack jag å Josse lite te och myste .. . pratade om kvällen .
Jag måste även berätta om den lilla blonda flickan i grå tunika som gjorde min kväll.
När vi står och dansar så kommer det en tjej och rycker mig försiktigt i armen .. sen säger hon:
"Jag ville bara säga att jag tycker du är så himla fin .. och du ser ut att vara allt som jag vill vara"  .. jag kramade om henne hårt och sa att hon gjorde min dag. Efter en stund kommer hon fram igen och säger: " Du får inte ta det där fel, för jag har pojkvän, haha !"  Hon var så söt !!
TV-världen ..

jag har försökt .. . jag har verkligen försökt, men NEJ jag kan inte tycka att TV3´s nya satsning Singing Bee är bra !! Ett så fruktansvärt pinsamt program .. . detta måste bli årets flopp. Pinsamt var ordet.


En liten liten grej som jag även uppmärksammat. Kolla för första gången på Stjärnorna på Slottet, och kvällens program var det Peter Stormare som höll i. Han har bott i USA hur länge som helst, är en fruktansvärt berömd skådespelare, pratar oftast engelska .. men, han har Hälsingemålet kvar när han pratar svenska !! (Peter kommer från Arbrå, ca 4 mil från Ljusdal.)
Och Victoria Silvstedt som knappt kommer ihåg det svenska språket. (även hon hälsing.)

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN !!!
PRINSESSA ?! BULLSHIT, BULLSHIT !!! KLARA SLÄPPTE SIG IDAG GOTT FOLK !! SOM VI HAR VÄNTAT ..

Slappaste söndan !

Vaknade närmare klockan ett idag .. men det blev en sen natt, somnade nog inte förrän vid femtiden i morse .
Tog mig upp och gjorde en smoothie, sen har jag bara legat i sängen igen .. skönt .

Väckte Josse klockan fyra, hahaha ! Jäkla stjärna : ) va lite tlött hon .. sen tittade vi på Lilla Jönssonligan , så himla kul, gud vad jag skrattade !! Å snart börjar Hitta Nemo .. en riktigt tv-söndag.

Vad gör ni idag ?

Nu ska jag ta mig en dusch, måste tvätta håret .. så kanske jag slipper bli kallad lort-unge ; )
Sen så ska jag skriva om gårdagen, vår absoluta super kväll !!
Måste byta sängkläder oxå .. har råkat spilla choklad i sängen : ) men så blir det när man har mys-söndag !

Fast jag är stressad ..

 .. . så måste jag ju knåpa ner några ord.


Köpte nya jeans idag ! Jag som inte använt jeans på ett halvår .. å jag fick inte cellskräck :D
ett par ljusa blå/grå Whyred .. halva priset, sånt gillar vi : )

Nu ska jag kasta mig i duschen .. luktar inte daimtårta efter min å Donnans prommis .. sen blir det fest på Haga, med två klassisar , sen utgång : )

Uppdaterar i morgon * PUSS !!!

God morgon, välkomna lördagen !

Hade tänkt stiga upp i tid idag .. ställde klockan på tio .. men, somnade om och vaknade 11.45 .. fast det gjorde inget : )

Nu har jag tränat på min pilatesboll ! här ska man få platt mage ..
Frukost väntar, ägg, Gi-macka , kalkon, paprika, grönt te   .. . en riktig superfrukost : )


Idag ska jag å Donnan göra staden .. kuuuuuul !! Vad ska ni göra idag ?

Let´s dance.

Ikväll började det . . trevlig underhållning det där : )

För en gångs skull .. för en enda gångs skull, så är jag glad över att spendera en till termin här uppe.
Annars hade jag vart tvungen att börja på Latino kursen på Ackes Dansskola den 19 januari .. och tro mig, det skulle inte fungera !! :D haha !!Jag och Josse tittar på filmen "det perfekta mordet" med Michael Douglas, Gwyneth Paltrow och Viggo Mortensen.

Josse om Mr Douglas: "Han ser ut som en blandning mellan han som spelar Hannibal och Sten Frisk". ( i tre kronor )
Vilken jävla jämförelse :D
Det är min "Donnan" det !

Och igår kläckte hon en till smart ! Jag hörde nämligen igår natt att Josse snarkade som en galning ! Världens timmerstockar , i klass med pappa :D
Och det måsta jag ju så klart berätta för henne.

Josse: Va ? Är det sant`?! .. . men .. . det har jag aldrig hört !!
Smart Jens, du sov ju, hahahahhaa !


min fredag är äntligen här !

Äntligen fredag kväll !! Och som jag har väntat ! Efter en heldag på salongen tog jag och Josse bussen hem, svirade direkt om och gav oss ut på dagens promenad. På grund av slaskig mark så blev man lite våt om tassarna, men skönt var det.

Väl hemma så lagades det lite middag. Tonfisk, avocado, kidneybönor, ägg och sallad .. mumma. Jag gillar min diet, det är ju faktiskt gott ! Jag som alltid vart en sucker för pasta .. jag klarar mig hur bra som helst. Och det bästa av allt, jag har inte haft nåt sötsug på hela veckan !! : )
Men, lite fredags snacks behöver man ju .. saltade sojabönor och 86% mörk choklad, lyx !
Och glaset med Coca-Cola + citronskiva har bytts ut till Bubbelvatten + citronskiva ; )
Är jag inte duktig ?? Uppmuntra mig folket ! : )
I morgon bitti blir det träning med min pilatesboll innan frukost, tack för tipset mami !

Är otroligt trött efter den här veckan .. har sovit dåligt, så i morgon blir det mysmorgon . Sen göra stan med Josse .. kika lite Rea ; )

Massa skit .

Fick ett sms av Sappe.
Sappe: Vet du vad det är för skillnad på bajs och diarré ? Citerat Jacob.
Stina: Hm, och vad hade Jacob för svar ? : /
Sappe: Diarré kan man gurgla ! Haha, du anar inte hur trötta och uttråkade vi är ..

Hmm .. nej, vi har ingen aning !! Ni jobbar för mycket killar ..

Men Josse och jag skickade tillbaka iaf :
Teflonbajs: När det är skit i toaletten men inte på papperet.
Spionbajs: När spår finns på papperet med inget i toaletten.
Spräck-en-ven-i-pannan-bajs: När man får ta i så venerna i pannan spricker.

Hahahaha, vår humor !!
Pratade med Sappe i telefonen, men fick till sist avbryta för jag var så jävla nödig .. så jag sa, "nej men du, kan vi höras sen, jag måste gå å bajsa" . .. pojken höll på dö av skratt för han tyckte jag var så härlig , inte alla tjejer som sa det i telefonen tydligen . .
men men ..

Sa sen till Josse att den här jävla dieten sätter verkligen fart på magen .. milda Matilda !!
Vi står i köket ..
Josse: Stina, fes du nyss ?
Stina: hahaha, ja, kändes det ?
Josse: Hm, ja bönorna gör nog sitt iaf ., hahahhahaa !

dumma blogg.se

igår gjorde jag allt för att kunna skriva blogg ..  . men allt bara hängde sig !!!
Å inte gick det att skriva kommentarer till folk .. trist trist ..

Men iaf . Igår var väl dagen som vanligt .. åt middag, chili con carne igen , med massa sallad : ) jag gjorde ju ett sånt lass med mat så det räckte hur länge som helst.
Sen tog Josse och jag en promenad .. mördarbacken var tuff som vanligt, men det blir lättare och lättare för varje tur !
När jag kom hem så provade jag min pilatesboll för första gången ! Å jäklar vad bra den var . . världens lättaste hjälpmedel måste den ju vara , en stor boll bara. Och det bästa är, att idag har jag träningsvärk, Halleluja !!

Somnade som en stock : )

en tisdag . .

  . .. i Stinas liv.

vaknade upp å kände mig som en stendöd mört i morse. Fy farao fanders så trött jag var !
Men, efter min super frukost så blev jag väl lite piggare iaf.

På salongen har det vart segt som vanligt .. slapp inventering idag iaf ! Puh  ..
Hade tre kunder .. en tant som typ tappat allt hår, en tjej med världens krus som "bara ville ta topparna" å en kille som inte fick fram ett ord.
Ni ska veta att man får se och möta mycket som frisör .. å det är roligt : ) för det mesta iaf ..

Kvällen har jag spenderat med min kära Josefin. Vi har tagit en promenad ikväll igen .. i den friska luften, snön föll som vinglande, fulla små typer . .
Sen lagade jag mat. Chili con carne .. utan ris med en massa sallad till ist, supergott !! Å det blev mat så jag har till resten av veckan ; )

Det händer liksom inte så mkt nu .. allt går på rutin. Har inte shoppat nåt .. har inte vart med om nåt spännande .. jag är ledsen gott folk, men det är lite såhär tristiga tider nu ..

Längtar till helgen .. då ska jag .. ja, vad ska jag göra ?!
Nej just ja, det var ju därför jag längtade .. för jag har absolut inget planerat : )
Sov gott mina vänner .


Jag känner ..

 . . att jag måste lätta upp lite från det tidgare inlägget ..  .. annars vet jag iaf en mamma som troligen blir lätt berörd om hon läser.

Josse kom ut till mig . Vi har suttit och pratat i över en timme .. och det var verkligen behövligt. Hon är ett stort stöd för mig *

Jag vill även tacka alla andra för era fina kommentarer som ni skriver .. ni gör mig glad, och ni berör . Tack .Lite positivt från idag . Jag ska försöka leva ett sundare liv. Och nej, jag har inget nyårlöfte om att banta å bli ytte-pytte liten. Men hittills har jag inte haft en bra livsstil, och det känns. Framför allt så känner jag att jag har kraften och viljan att förändra något nu.
Så morgonen började med frukost, grönt te, GI-bröd med kalkon och mjukost samt vitaminer . Lunchen bestod av en stor sallad med kyckling, bönor, ägg med mera.
Efter jobbet åkte Josse och jag hem .. drog på oss riktiga träningskläder och gav oss ut i vinterrusket. Å tänk vad mycket mer hurtig man känner sig för att man har rätt kläder på sig ! Å känslan av att gå i ett par riktigt sköna skor, gudomlig !
Så under 30 minuter drog vi en rask promenad innan vi stannade vid Ica för att handla.
Till middag blev det kycklingfilé .. och till det sallad med bönor å en massa krams .. ni vet. Gott var det iaf, och jag har inte känt något sötsug alls under dagen !!! så skönt.

Nu ska jag sova .. för nu är jag verkligen verkligen trött **

tårar .

Jag kan inte rå för det. Men hela kvällen har resulterat i tårar .. i smyg . Dom jävlarna envisas med att trilla ner fortfarande ..
Natten som var. Tittade på klockan senast 04.13 .. . sen lät jag bli .. resten av morgonen låg jag någonstans mellan sömn och ett vaket tillstånd .. i dvala .. jag var iaf vaken när klockan ringde .

Kvällen har vart kaos. Det har även kommit in en knekt i spelet .. . detta gör mig orolig .. jag kan inte slappna av .. så fort denne är i närheten blir jag som på nålar .

Jag vill härifrån .. jag vill inte vara här. Jag ser inget ljus ..

Tobias Sandmark - tack för att du finns .. du gör mina dagar .

natt i norrland.

Jag har anlänt till Umeå .. kommit till lägenheten, handlat på Ica, duschat, donat .. men kan för inget i världen sova !!! Men det beror väl kanske på att jag sov väldigt stor del av den 6 timmar långa bussresan. Jag kan inte riktigt komma till ro ..

Har haft ett otroligt skönt samtal med fröken D. Om det mesta .. trubblet med kärleken , vår framtid här i staden, skolan, lovet , allt möjligt. Det var så otroligt skönt .. jag har verkligen saknat dig Josse *
Och du verkar oxå ha lite problem med att sova ; ) när jag gått ut från hennes rum till mitt lilla kryp in så dröjde det inte länge förrän någon kom tussandes " heej .. vad gör du ? .. . "
: )


Lördag då .. middagen hos Ångmans var supertrevlig, en sån familj ! Det är inte konstigt att syrran stormtrivs där : ) Å vet ni, vi fick världens mest underbara middag . Till förrätt var det en krabb-gratäng .. å jag som absolut inte äter skaldjur blev ju lagomt nervös, det ska jag inte sticka under stolen med . . men det var jättegott !! Har insett att det är nog den där råa, kalla skaldjurs känsla jag inte riktigt pallar, men nu när det var tillagat smakade det ju ungefär som fisk, å fisk är ju smarrens : )
Sen utgång .. ingen höjdare . Eller rättare sagt, jag var ingen höjdare . Jag är inte alls redo för att gå ut och ha kul, tyvärr . . men nu vet jag det, så nu är jag bara att ligga lågt ett tag och ta hand om sig själv.


Nu måste jag verkligen sova så att jag orkar möta morgondagen : ) då ses vi !

L som i Lördag.

Jag sitter just nu och eftermiddagsmyser i min nyinköpta luvtröja : ) en lång, stor och väldigt mysig .. . jag och pappa har shoppat idag. För mig blev det hoodenoch ett rött lack skärp .. pappa köpte två riktigt snygga skjortor, varav jag valde en.
Sen köpte vi med oss lite gott och åkte hem för att fika : )


Ikväll väntar middag hos familjen Ångman, kommer bli mycket trevligt. Sen fundilurar jag på utgång .. det låter som att verkligen alla ska ut. Å jag har ju faktiskt suttit inne och tjurat i fyra dagar nu .. blir det jobbigt så är det inte mer än att man åker hem .. så det blir nog en sväng på krogen iaf, kanske kan dansa av mig lite ilska : )


Nu väntar ett stort projekt .. usch .. att försöka packa ihop det som ska med till umeå i morgon. Det kan bli ett rent helvete. Det är tur att jag ska hem igen om tre veckor så jag kan ta med mig mer då : )
Men kläder .. usch, fick så mkt i julklapp å har shoppat själv en del .. . skor ska vi inte ens tala om .. hade med mig 5 par skor hem .. å har nu ytterligare 3 par .. en hög får jag nog lämna hemma :D
Fy farao folk, bosätt er på ett ställe så slipper ni packa å flänga runt !!! Punkt slut ! ; )

bajs ..

Nu är klockan på tok för mycket .. . och bilderna hamnade galet i det tidigare inlägget .. men ni får låtsas att det ska vara så helt enkelt .. för nu är jag trött ! God natt *

ÅRET SOM GICK - 2007

JANUARI *

Skolan började efter jul och va satte igång på riktigt med planeringen till visningen.
Jag och Sara fyllde även 19 år, det firades hos henne med vänner och mat. Firandet fortsatte sedan på stadt i Ljusdal där det var allmänt röjj !

FEBRUARI *

Denna månad ägnades helt och hållet till planeringen för visningen. Den 24:e fick vi äntligen visa upp resultatet av 6 månaders slit  - The Entirety Show .. allt ägde rum på Gävle teater, biljetterna var slutsålda och allt gick perfekt !
Och efterfesten med alla snittar så blivit över .. mums ! Tror hela flocken blev dyngraka :D

                


MARS *

Den 2:a mars gjorde vi vår "julklapps-resa" till Stockholm. Tillsammans med Mattias familj (9 st) tog vi tåget till huduvstaden. Där väntade shopping och en helkväll på Golden Hits ! En show jag gärna ser om och om igen .. glömmer aldrig Elvis - Suspicius Minds .. eller när en av sångerskorna pressade ner Kent mellan sina bröst ! Som vi skrattade !! :D Natten spenderades på hotell Sergels Plaza.

Äntligen lite vila efter allt slit .. i slutet på mars fick vi påbörja vår efterlängtade resa. Jag, Mattias, Johanna och Johan packade ryggsäckarna och flög till Thailand. Under tre veckor gjorde vi rutten Phuket (kata beach) - Phi Phi Islands - Krabi (Ao Nang) - Khao Lak - Phuket (karon beach) . Vi mötte även upp Helena och hennes familj efter två veckor. En oförglömlig resa på många sätt ! Vi var de fyra bästa vännerna som bara hade oss själva att bekymra oss för .. och jag lovar, första hotellet vi hamnade på i Phi Phi, där hade jag INTE klarat av att bo om det inte vore för att ni var med : )

                    


APRIL *

I mitten av april kom vi hem från paradiset och en massa prov väntade i skolan. Även den teoretiska Gesällprovet som höll på ta knäcken av hela klassen, men jag klarade mig ur det hela godkänd : )
Månaden gick fort eftersom man hade så mycket att se fram emot !


MAJ *

Nu hade festligheternas tid börjat !
På min vän Johannas födelsedag den 25:e maj ägde även Polhems bal rum. Vid Gasklockorna svängde alla fina bilar in och lämnade av kvällens prinsar och prinsessor. Jag åkte limo för första gången i mitt liv, och jag lovar, det ÄR glammigt ! Hade verkligen en helkväll med god mat och rolig dans.
Glömmer aldrig Johannas fläck på klänningen : ) .. och inte heller bal-natten .. 

                


                                             


JUNI *

Nu var sista tiden tillsammans med klassen här, och man insåg snart att vår tid tillsammans var över. När de emotionella talen i svenska hölls bröt hela klassen ihop och jag och Johanna hade gjort identiska tal till varandra .. piff och puff as always. Den sista veckan bjöds det på festligheter var och varannan dag !

                      

Men när den stora dagen var här så hölls den största festen ! Från tidig morgon till sen kväll : )

                     
                              


När det roliga var slut kom dock det sorgliga fram. Veckan efter studenten packade jag mina flyttlådor och lämnade mitt och Johannas boende på söder för att flytta hem till flickrummet i lilla Ljusdal.

Midsommar var underbart, en solig dag med vänner och familj *

                                                                   


En sommarkväll hade vi grillmys i Mattias stuga. Ett helt gäng var vi som åt god mat, badade tunna och hade skojj .. . en kväll jag kommer minnas.


JULI *

Nu började allvaret. Semesterperioden satte igång vilket innebar jobb för mig. Spenderade dagarna på salong Syrran och Jag i ljusdal, där jag stormtrivdes, som vanligt.

Lite festligheter hann jag dock med ändå. En superkväll hos Johanna där jag blev ganska så knöl, hahaha ! Som sagt, man SKA INTE bjuda dom drinkar som Bollnäs-bor bjuder på :p

                                                  

Jag spenderade mycket tid med lillesyrran .. och så mycket övrig tid jag kunde med Mattias.

                                  

Tessan fyllde och och självklart blev det grillning i hennes trädgård : )
Sommaren bar med sig en massa annat smått och gott. Bad med Mattias och mys i hängmattan .. en dag på Brämmen med Johanna och Carro , med mera .

                                     AUGUSTI *

Den här månaden minns jag bara med två ord. Kaos och Ovisshet. Kämpde på jobbet och vid sidan om gjorde jag allt för att komma in på utbildningen i umeå.
Och jag kom in .. på fredagen under City festen (som för övrigt var en sjujäkla fest !) fick jag beskedet, vilket innebar flytt 1 vecka senare. Lådorna packades om och lasset drog vidare .. .

Nu väntade något nytt. Jag reste in i en stad jag aldrig besökt förut med mamma och pappa med mig .. . och dom åkte ifrån utan mig. En väldigt skum känsla, men jag kände genast att med dom här tjejerna ska jag ha kul !!!

Visar bilder på mina kollektiv medlemmar och på våra skor i hallen . Kan tillägga att familjen skor utökas hela tiden !

                                                        

Den här månaden fortsatte det hända grejjer. Skolan började och allt därtill. Den 28:e firade jag och Mattias 1 år tillsammans, men eftersom vi var på olika håll så hade jag och tjejerna ett litet kalas med massa fika : )


SEPTEMBER *

Från och med här någon gång så började jag ju skriva blogg, så egentligen finns ju allt dokumenterat. Tar med några viktiga punkter.

Skola ångade på i en väldig fart och jag gjorde min första tripp hem till Mattias och Gävle. Då insåg jag även vilken otroligt dryg bussresa jag skulle måsta genomlida varje gång jag skulle hem : (


OKTOBER *

Allt började nu gå på rutin i vardagen och jag såg allt mer fram emot att få komma hem. Sista helgen i oktober åkte jag hem då det var folkfest hemma i ljusdal. Dex-cupen .. vilket innebär bandy, fest, visningsjobb och umgänge med nära och kära ! Även i år kom Johanna, Johan och Mattias å bodde med min familj, vilket alltid är lika trevligt : )

NOVEMBER *

Nu längtade jag riktigt mycket efter att få komma hem.  Cissi ringde och erbjöd mig jobb i vår och jag kände att äntligen, äntligen var jag på väg någonstans !!

DECEMBER *

Högtidernas månad. Jobbade tre hektiska veckor på salong Studio 8 i Gävle, min blivande arbetsplats. Men det var nog längesen jag hade så roligt även om det var tuffa dagar. Bodde under tiden med Mattias och hans familj vilket var lyx på hög nivå eftersom vi träffats så sällan under hösten.
Månadens fest var utan tvekan när jag var på julbord med Ljusdals-salongen i hudiksvall !!

Julen närmade sig. Jag firade med familjen hos min morbror. Klapparna jag fick vara super och det blev som vanligt en perfekt dag som uppfyllde alla förväntningar !!

Nyår var lagomt på alla sätt och vis. Med rätt folk, god mat, härlig stämning och lagom mycket alkohol kunde det inte bli bättre.
Jag var nöjd med året som gått och än så länge så blickade jag framåt mot ljusare tider !


thank god it´s friday.

fredag .. har inte gjort mkt alls. Kollat på skidåkning (kors i taket), dammsugit vårt hus .. . tagit en megalång dusch . . syrran klagade på att mitt hår luktade illa när hon snosade mig i kalufsen .. kom på att jag inte tvättat det sen i lördags . Men hey, jag gör så, när det gäller håret är jag en riktig lortgris : )


När mitt liv känns som mest piss verkar det ha blivit mer intressant för er läsare : ) vilket jag inte ser som något negativt, så sluta inte läs !!
Men igår hade jag haft över 600 besökare !!! Vilka är ni alla ?!


sena nätter ..

 .. men om man är uppe så länge att ögonen pekar i kors, då hinner man inte känna så mkt innan man somnar. Jag är glad att jag inte börjar jobba klockan 7 i morgon ..
 
Sömnen kommer som en vän, tur retur mot tystnaden .. sömnen kommer som en vän,
den dömer ingen, glömmer ingen, öppnar bara famnen.
Se dig aldrig om ..
En gång i en framtid ska jag glömma, hur otäckt långt jag var beredd att gå, i din närhet.
Jag upprepar ett löjligt gammalt mantra .. jag ser mig aldrig om .. jag ser mig aldrig om.
Sömnen kommer som en vän, en mjuk varm hand i tystnaden.
Sömnen kommer som en vän, den dömer ingen, glömmer ingen, öppnar bara handen .. .
För första gången på tre dagar har jag ikväll lyssnar på musik .. och ja Johanna, det blev något så dystert som Kent. Men man lär sig gilla dom med tiden har jag märkt.
God natt folket ..

behov av förändring.

När allt känns botten .. och när man är rastlös .. då får iaf jag ett stort behov av förändring ! Någon som känner igen sig ??


Ge mig ett rum .. ett naket, kalt, vitt rum .. som jag kan fylla med färg, måla, bara gå loss i ! Och hitta på en massa tok .. jag behöver få utlopp för min kreativitet !! Så, som tur är så ska jag klippa lite mer idag .. det stillar mitt sinne för en stund.

Jag vill shoppa .. eller kanske sy något .. en fin kjol är aldrig fel ! Det är superbra terapi att sy. Man får tänka .. ¨å man får fundera, det kan gå åt helvete, då svär man utav bara den .. kanske kastar man tyget på golvet .. men efter en stund så börjar man om. Och när man väl är klar så är man så nöjd, så nöjd.
Jag önskar mig en symaskin i födelsedagspresent : ) för jag fyller ju faktiskt 20 år snart gott folk .

När jag kommer upp till Umeå ska jag börja ta promenader .. jag har vart ute på tok för lite den här hösten. Åsså ska jag äntligen få blåsa upp min pilates-boll :D till sommaren ska jag vara slimmad som bara den .. kom ihåg att jag har sagt det nu .. så ni kan pusha mig om ni inte märker nåt resultat , haha !Ett utlandsresa vore inte heller fel .. och nej, det behöver inte bli thailand tre veckor, även om det är det jag helst vill .. . jag skulle nöja mig med en jäkla kanarie ö i en vecka.
Sappe har lovat att följa om jag bjuder .. känns långt borta . Jag tyckte att han kunde bjuda, som har typ 100 gånger mer slantar än mig .. . men då skulle han måsta ut å råna pensionärer. Och det får man inte !!  Så det blir nog ingen resa .. haha, snåla människor vi är.
Ingen som är generös ? : )


För att ..

 .. beskriva känslan.

Oro. Det knyter till i magen .. . en våg av obehag sprider sig i kroppen. Man har ingen aptit .. men är ändå hungrig .. man äter, men det tar stopp. Kroppen är ett enda kaos . .
och än har man inte förstått ..

glömde en sak.

måste även tacka min vän Johan. På nyårsafton när jag och Matte anlände till våra vänners lägenhet helt morgontrötta så möter något helt underbart oss i dörren.

Där stod Johan i vit skjorta, svart slips, vita Manchester United shorts (viktigt med laget) och höll i en bricka med snittar åt oss samt apelsinjuice i skumpaglas. Snittarna var två hjärtformade toast med rödbetssallad, ost och en halv salt pinne i mitten. Han kanske hade bara en pinne kvar eftersom vi bara fick en halv var :p

Jag svääääär,  det var bland det gottaste jag ätit .. . och framför allt, jag har aldrig i hela mitt liv sett karln så snygg !!

Jag hoppas du är nöjd nu Johan ; )

mina vänner . .

 .. jag vill tacka för att ni finns . Andra halvan av denna dag har gått så mycket lättare än den första .. jag har till och med ätit middag, duktiga mig.


Hade ett givande telefonsamtal med Johanna. I över en timme pratade vi . . eller pratade jag :p
Det var så skönt .. vi pratade om alla allvarliga saker .. men ändå blev det roligt många stunder, å alltid lika avslappnat .. åsså fick man vara lite ledsen, åsså fick man kasta lite skit å allmänhet, tjohooo .. underbart : )

Sen ringde Sappe ikväll igen .. han kan konsten att få mig att dra på smilbanden . Han sa att i hans nästa liv så ville han bli en fiskmås. Jag förstod inte alls varför för ingen vill väl vara en fiskmås. Men, då kunde han ju flyga runt och skita i skallen på alla som gjort hans liv surt. Briljant idé ! Då ville jag bajsa på en särskild donna , å han lovade att hjälpa mig, tihi !
Fast sen sa jag att om han en dag försvinner .. å det kommer en mås å skiter på mig, då kommer jag att skjuta den måsen ! Men Sappe tyckte att måsen kan ju vilja väl ..så jag fick inte skjuta. Men då måste den ju göra annat än skita på mig, å kommer en mås nära mig så springer jag. Då lovade han att han skulle bli en vit duva som landar på min axel och dansar salsa : )
När jag flyttar tillbaka till Gävle så ska vi hänga mer .. jag skulle visst klia han på ryggen å hämta mer popcorn när dom var slut .. å han skulle trassla in fingrarna i mitt hår .. jag längtar, hahhaha :D
Även om allt detta inte inträffar, så vet jag att vi alltid kommer att vara kompisar .. å det är ju roligt för stunden.

Helena, min Miss Söderhamn skickade även världens vackraste sms till mig ikväll. Det hjälpte mig att finna styrka .. . och det är det sms:et jag kommer att läsa om och om igen när jag behöver stöd . Du är en ängel.
En diamant måste vara tillsammans med en diamant .. det är sant.

andra dagen ..

 . .  det har vart en tung dag .. och jag mår inte bra, men jag mår bättre än igår.


Jag ska försöka att hålla det negativa utanför bloggen, det blir så trist för er att läsa annars om jag ska älta allting .. men nåt snyftigt kanske smyger sig in .. det får ni har överseende med.


Men iaf så tittade jag på ett barnprogram nyss.
Lilla ankungen Sam ville följa med sin kompis sorken Åke när han gick i ide mot vintern. Men Åke sa att det kunde han ju inte, för Sam skulle inte kunna sova så länge .. . Åke vandrade sin väg och lämnade lille Sam ensam med sin skadade vinge.
Snart hittade han sin vän Pelle pingvin som gått vilse i snön och var stelfrusen .. de små fåglarna gick en hård vinter till mötes. Men snart hörde de småfåglarna kvittra vilket betydde att våren var här !! Äntligen, nu kunde anske hitta Åke igen .. men på vägen dyker ett nytt hot upp !
Räven börjar jaga dom så fåglarna och dom tar skydd på ett stort fartyg .. men räven hoppar efter och försöker äta upp dom !!Men, då kommer en filur vinande genom luften som tarzan på en lian !! ÅKE !
 Han hoppar på räven så att han trillar omkull och lille Sam kan springa sin väg .. . men .. räven biter Åke och kastar iväg honom så Åke gör illa sig. Spring Sam, spring !!, ropar lilla Pelle som gömt sig.
Sam springer med räven efter sig, men kommer snart fram till ett stup  .. . åh nej, vad gör Sam nu ?
Han hoppar utföt stupet, och JA ! VINGEN ÄR HEL IGEN ! Räven trillar ner i vattnet när han försöker hoppa efter och Sam kan återvända till båten. Där har även Åke vaknat och är på benen .. . snart se de även Pelles och Sams föräldrar återvända ! De hade tappat bort sina barn när de skulle flyga söderut inför vintern.


Är det verkligen så att alla sagor har ett lyckligt slut ? .. . Kan det bli bra igen ? . .

jaha ..

 .. då ska man möta en ny dag .. känns inte alls inspirerande. Får man dra täcket över huvudet och aldrig mer kliva upp ? ..

totalt mörker ..

 . . . och ett nytt år.

image41image42


Dom här två bilderna togs strax efter tolvslaget idag den 1 januari 2008.
Och idag´, den första dagen på detta år, så är inte längre vi ett "vi" .. . Mattias och jag har gjort slut. Detta beslut är baserat på starka men plötsliga händelser .. jag är dock inte redo att prata om detta.
Men dagen har vart fruktansvärt tuff .. känslorna är många. Ena stunden är jag så arg att jag skulle vilja slå sönder allt i min närhet .. nästa stund är jag alldeles tom, känner inget alls .. . sen bryter jag ihop och gråter tills kroppen säger ifrån på något sätt.


´Jag trodde inte att det här skulle drabba oss .. jag trodde inte att det här skulle kunna sabba vårt förhållande .. jag har aldrig sett något slut för oss .. allt kom så plötsligt .. allt gör så ont ..
Jag älskar dig .. .
"Efter ökenstormen kan man återigen se stjärnorna .. det kanske löser sig ."
tack mamma ..

Det finns ett par som får mig att tro på kärleken när allt känns mörkt och det är mina bästa vänner ..
En stor varm kram till två pojkar ..
Rickard - du ger mig alltid en tankeställare och får mig att se framåt.
Sappe - du ger alltid ett bra stöd och glädje, du får mig att känna mig omtyckt.

Knåpa gärna ner ett litet stöd till mig .. då blir man alltid glad .. eller önska mig åtminstonde ett gott nytt år *