färdig !!

NU är jag äntligen klar med all packning och har fått krypa ner i sängen ! Har bara lite småprylar som jag packar ner i morgon : )
Jag fattar inte att jag alltid gruvar mig så fruktansvärt för att packa .. . jag är ju KUNG på det ! Hur bra som helst ! Josse smög i krokarna och var imponerad på hur jag fick plats med så mkt i en så liten väska .. och ja, jag är nog lite speciell, för att vara tjej :p
Men efter att man pendlat hit och dit i tre år så vet man hur man ska prioritera, vad som verkligen kommer till användning och vad man kan lämna hemma.
Det kommer troligen bli lite shopping i Gävle oxå .. är ganska så säker : )

I morgon ska vi ha egen hårvård i skolan, vilket innebär att vi får fixa håren på varandra. Alltid lika skoj ! Jag färgade dock mitt hår i fredags .. men ikväll fick jag och Josse en sån där super-snille-blixt som vi faktiskt måste prova i morgon .. ser det ut som skit så färgar vi över : )
Det blir troligen lite ljusare slingor i luggen som kommer ut undertill, för att bryta upp min "mössa" lite .. kan bli snyggt . . det ska bara bli som ett skimmer. Vad tror ni ?!

Blir nog inget bloggande i morgon .. möjligheten finns att det kanske går på tåget, vilket visar sig.
Annars blir det en hektiskt dag.
Först heldag i skolan, sen buss hem, packa ihop det sista, buss ner till stan .. därifrån buss till Sundsvall, en resa på 4 timmar ! Där får vi sedan vänta i lite mer än en timme .. men det gör inget : ) Tåg från s-svall till Gävle, dit jag anländer vid klockan på på natten.
Då väntar förhoppningsvis Tobbe på mig (man kanske inte kan vara säker) sen blir det ytterligare en liten resa till Hedesunda.
Känner mig välkommen, som tur är .. fick prata med hans Mams en sväng i luren idag. Dom ska dock inte vara hemma utan spendera helgen på lyxigt spa !! Inte ett dugg avundsjuk, nej då ..

Uppdaterar så fort jag kan om ur resan gått och om hur håret blev ; )
Sov gott sötnosar .. .
nu ropar kudden på mig .. bihålorna börjar säga sitt, att det är dags för sömn !

glass-paus

håller på med packningen .. fy farao för att packa säger jag bara !!
har plockat fram en massa kläder .. å nu måste man sortera bort hälften för att få plats I guess ..
tog en glass-paus mitt i allt, satt och smaskade å njööööt i fulla drag : )

har vart hemma idag .. . sov inte på hela natten på grund av mina värkande bihålor .. . var upp vid klockn tre i natt och tog dubbla alvedon, vilket inte hjälpte .. när jag vaknade i morse kunde jag knappt titta för att det gjorde så ont bakom ögonen .. .
så jag bestämde mig för att stanna hemma, somnade om, och sov till klockan tolv vilket gjorde susen. Känner fortfarande av lite spänningar i planeten, men jag står ut .

Nej, om man ska fortsätta packa kanske . . . usch, hemska tanke : /
Muntra upp mig gott folk !!!

; )

MSN-flörtning är underskattat .. . . . sätt igång å chatta skiten ur  varandra !!!!!!!!!!!

bajs blev guld ..

ja, dagen som började som skit .. blev guld värd, typ : )
började med att upptäcka att det snöat ca 15 cm i natt, jag som vill ha vår nu !!! Sen var bussen sen .. åsså körde den fast .. åsså missade jag nästa buss från stan .. åsså kom jag sent . . där: Bajs !!

Hade en massa kunder på skolan idag. Det var Linssoppa till lunch. Jag fick en till modell, klassisk herr !!! Han var tamefan perfekt, hade inte kunnat hitta en bättre modell :D
Sen pratade jag med min lärare om alla funderingar kring praktiken, så nu känns det underbart.
En av kunderna blev aldrig nöjd hos frisör, hon brukade klippa sig själv .. . jag klippte henne och hon blev super nöjd : ) men tro inte att mina klippingar är i klass med hemmaklippingar :p jag lyssnade bara på henne väldigt noga ! Där: Guld !!

Kvällen har spenderats i hallen med svartklippning, haha, om man får säga så? (!) Nej då .. vi säger så här .. jag har friserat mina vänner och gjort dom snygga .. och dom gav mig gåvor i gengäld .. lät bättre : )

att-göra-lista.

Detta ska jag ha gjort innan jag somnar på torsdag :

* tvättat.
* packat klart allt.
* skrivit och använt mig av en kom ihåg lista när jag packat.
* klippt Linda + Emil + Jenny + Linn.
* rakat benen.
* tvättat håret.
* handlat tidningar och ätbart till resan.
* hittat herrmodell till fredag.
* målat om naglarna.
* färgat ögonbrynen.
* betalat hyran.
* ställt klockan så jag vaknar på fredag.
* skickat god natt sms.

Och sen kommer jag säkert på tuuuuusen saker till .. . bara packa väskan kommer ta timmar : /

Tisdag.

Mitt knä blir bara mer och mer blått .. och mer ont : (
Fick tillbaka mina pengar från banken idag iaf, men har inte sett nån kändis idag : )

Har vart på LoC idag igen, trivs som fisken, har haft kunder och allt har rullat på. Vi gick även ut på lunchen, och käkade, hela salongen tillsammans, myxi trevligt : )
Nu har det dock dykt upp erbjudanden som sätter min hjärna i gungning .. ångest !!
Ska prata med min lärare i morgon .. hoppas att hon styr in mig på en bra bana.


Gefle, here I come !

Biljetten är bokad : ) ca klockan 02.00 på fredag natt anländer jag till Gävle Centralstation *
LÄNGTAR !!!!

Kändisar och bank-trubbel !

Hade färgdag med en tekniker från Wella hela dagen i skolan .. och trots att jag avskyr Wella och att hon stal hlea vår idrottstid, SÅ tycker jag att dagen vart bra. Den har iaf vart givande : )

Efter skolan hade jag bestämt mig för att sola. Jag behöver det nu, kroppen känns nästintill genomskinlig och ansiktet börjar bli helt pissed off med mini finnar å skit :( blä blä blä .. jag behöver färg.
När jag var nästan framme och kom runt hörnet vid Bågen-huset höll jag på krocka med självaste gitarrdrottningen Lisa Miskowsky !!! Hon såg ganska sunkig ut, nästan lite ploffsig ..

Efter det stannade jag till vid Bankomaten eftersom man måste ha kontanter till solariet. Stoppade i kortet, tröck koden, minneslapp ja tack . . ni vet, hela proceduren. Fick ut kortet , och sen minneslappen .. men !! INGA PENGAR !! "Fel på tjänsten, tjänsten avbröts" dök det upp med blinkande rött .. . och sedan "automat ur funktion" jäääävla skit tänkte jag .. . men än hade jag inte hunnit titta på minneslappen ! Banken hade ändå dragit bort en hundring !!
Och visst, en hundring kan väl låta simpelt .. men för en fattig student ska rätt vara rätt !!
Så efter att jag ringt stackars Tobbe å spytt galla så stövlade jag in till centrum igen med nosen riktad mot Swedbank. Där såg jag ett välbekant ansikte stiga ur en bil på parkeringen .. han kändes väldigt bekant .. och med en mor som alltid tittar på skidåkning tog det inte så lång tid innan jag förstod att det var herr Per Elofsson !!
Väl inne på banken tog det inte lång tid innan Bankchefen kom ut och gapade ut att dom hade fel på servern, den var helt utslagen, så dom kom inte åt några pengar eller konton överhuvudtaget, inga insättningar lr uttag kunde göras. Anade att det var i samma stund som detta krashat som jag försökt tagit ut pengar. I informationen fick jag hjälp för stunden .. men jag är fortfarande 100 kr fattigare : (
Hörde senare att fler kunder åt Swedbank hade haft fel .. bland andra Elin när hon skulle betala i kassan på Ica :p

Så efter en dag då man blivit rånad men även stött på celebriteter är jag ganska trött .. . min hurtiga promenad ikväll sög musten ur mig, riktigt rejält. Men efter en rask en på 80 min är man väl värd att vara lite trött ?? : )

Stackars mig ..

Ikväll var Josse och jag hurtiga .. var ute å gick i jävligt rask takt i typ 1 timme å en kvart . . på vägen hem handlar vi på Ica, så sista biten släpade jag på två skiiit-tunga kassar med mat.
Det var ganska så halt ute men vi hade klarat oss bra genom hela passet .. . tills jag har ca 4 meter kvar till portdörren !!!
Självklart halkar jag till rejält och ställer mig på knä eftersom jag inte kan ta emot mig med händerna (som försöker hinda kassarna att slå i backen) och jäääävlar vad ont det gjorde !!!

Mina stackars knän är redan skapligt på-pucklade och missbildade .. . dom är inte riktigt så där bra som dom bör vara om vi säger så, behöver inte gå in på detaljer.
Men nu kan vi plussa till en rejäl jäkla bula nedanför ena knäet .. . dum som jag är glömmer jag bort detta oxå och lyckas ställa mig på knä lite då och då .. . SMÄRTA ! ! (Ni vet när det gör så där ont så man bara skuttar runt och flaxar med benet.)
Hur ofta står jag på knä i vanliga fall ?? SVAR: typ aldrig !
Hur många gånger har jag ställt mig på knä ikväll ?? SVAR: 3 gånger för mkt !!


God natt gott folk ..Miss u.Tvätta, städa, tvätta, städa ..

NU är vi äntligen färdiga !! Har en vända kvar ner till tvättisen för att hämta det sista bara. Jag och Josse har tvättat sammanlagt 8 maskiner tvätt och städat lägenheten .. . så hittar jag en fläck eller en dammtuss nu blir jag mäkta förvånad !! .. . det är nästan så att det blänker : )
Äckligast hittills var att städa upp balkongen iaf !! BLÄÄÄ ! Fy fan för rökare säger jag bara .. ohygieniskt .

Hade tänkt hinna ut på en promenad idag i den härliga solen som faktiskt kikade fram .. . men nu har det börjat skymma : ( nog hade det gått mycket fortare om det visats intresse eller engagemang från fler håll .. men nu kan jag och Donnan luta oss tillbaka ikväll och känna att vi gjort vårt.

Nu väntar:
- en lång och rask promenad.
- handla mackor å keso åt Elin tills hon kommer med bussen sent ikväll.
- laga mat.
- ta en dusch.
- färga ögonbrynen.
- lacka om naglarna.
- dricka te och mysa framför tv:n.

Vad ska ni göra ikväll ?

Aktiviteter !

Här ska vi ha en grå aktiv söndag !
TVÄTTSTUGA !! Det säger väl allt . . . å sen promenad  .. å sen ? Ja vad tusan ska vi mer hitta på ?!

Ensamhet.

En helg utan någon särskild händelse .. det gör mig ratslös .. en oro sprider sig i kroppen.
Har suttit hemma hela kvällen .. och som den nattuggla jag är så är jag ju självklart vaken långt efter att de andra i boendet har knytit sig.

Och då kommer känslan. Den otroligt obehagliga känslan av ensamhet. Det är i just den här stunden .. den stunden då man inte kan sova och ligger och tänker på alla möjligt mellan himmel och jord .. då man vill ha någon hos sig.
Någon man kan småprata med . . om sånt som tynger en .. om sånt som gör en glad .. om sånt som händer i vardagen .. om drömmar .. om framtiden .. om rädslor .. när jag har den här rastlösheten i mig skulle jag vilja prata om allt.
Jag vill ha närhet .. jag är en pysslig person .. älskar att pyssla på andra, ger hellre än tar .. jag kan killa mig till sömns .. låta händerna svepa över en rygg .. eller låta fingrarna trippa uppför nacken för att sedan trassla in sig i håret. Det inger ett lugn hos mig .. jag blir avslappnad .. av att pyssla om någon annan.

Nu har jag ingen hos mig som kan ge mig trygghet och lugn .. då ligger man och funderar i stället. Mycket händer i mitt lilla liv just nu .. . om inte annat så är det brakfest i min hjärna där tankarna lullar runt och krockar med varandra. En del tankar och känslor blir så starka att det ger mig rysningar .. har hänt flera gånger ikväll .. att jag svävat iväg i mina funderingar och fantasier så starkt att varenda hårstrå på kroppen rest sig.

Igår var det ilska .. sådan fruktansvärd ilska som spred sig i min kropp, vilket resulterade i rysningar .. ikväll är det ensamhet. Alltid är det något ..


Jag vill ha lugn och ro .. . kan Du ge mig det ? ..

Super Saturday !

Ikväll är det en Stina och Josse mys-kväll : ) kikar på Melodifestivalen .. garvar åt Björn Gustavsson och äter gott !
Det här smaskar jag på .. lite te med mackor .. banan med varma hallon till .. mineralvatten, salta sojabönor och mörk choklad. Wanna taste some ?

image102

Vad gör ni ikväll ??

Cheapy !

Här kommer bilder på Dagens Shopping !
Ett par jeans från Cheap Monday och  linne+topp i ett från Gina Tricot.image100

Ni får ha överseende med bakgrunden som kanske stör. Är i Elins rum : )

image101

Grå stentvätt med Cerise rosa sömmar : )


Så en gång till, HISS lr DISS ??

Ljuvliga morgon !

Vaknade efter en riktig prinssess-sömn : ) I like it ..
Solen skiiner och det är vackert ute .. nu ska jag göra mig en Smoothie å styra kosan ner mot stan *

See ya !

Jeans !

I morgon ska jag prova dom här godingarna : ) håller tummarna för att dom passar på mina former .. . kallt stentvättade med cerise rosa sömmar *

Vad tror ni, hiss lr diss ?


image98

Friday

Fick spendera min dag på skolan .. eftersom min praktikplats inte kan ta emot mig två dagar i veckan. Är så less på skolan . den ruinerar mig. Enligt utbildningen så ska vi göra två dagar i veckan på salong, varav en med lön. Sedan jul har inte jag fått en enda krona .. å det känns inte kul när man vet att utbildningen SKA innehålla en dags lön .. men skolan gör nada.

Paula räddade min dag iaf. Vi kämpade på med dockorna, rullade permanent och fönade för fulla muggar. Efter lunch gick vi på en show i aulan. Dans !!! Så jävla grymma var dom, vi tjoade och applåderade och diggade med .. jag funderar många gånger på att börja dansa, för det är ju så sjukt roligt !! Men Stina är för feg ..


Efter plugget somnade jag på soffan till OC .. det var skönt, en powernap gör så mkt ! Sen en promenad till Ica för att handla.
Ikväll har Josse färgat mitt hår, välbehövligt var ordet !! Fy fan vilken utväxt jag får alltså .. inte mänskligt . . växer mer än 1 cm i månaden, å botten blir bara ljusare och ljusare .. tänk om jag börjar bli grå ?! Ve och Fasa !!!

Sagan om Snövit ..

 .. och dom sju dvärgarna. Jag skulle vanligtvis jämföra honom med Toker.
Men idag ändrar jag mig .. idag är han Butter. Väldigt, väldigt olikt honom .. för han brukar oftast vara en blandning av Toker + Glader + Kloker  .. väldigt sällan faller resten till . . sällan Butter, inte Trötter (inte på morgonen iaf!) . . inte Prosit vad jag vet, och långt ifrån Blyger. Men idag, Butter.

Jag är Snövit .. och allt som oftast räddar han mig från allt det hemska och är hela gänget dvärgar som livar upp och gör mig glad. Så nu är det min plikt att göra detsamma .. I need to make you happy !


image97


Vanligtvis så skiner han så här mycket *


Han är speciell den där Tobias. En mycket fin Vän som betyder mycket. Som alltid finns där .. som alltid ställer upp. Den hemska dagen .. när jag satte mig på tåget, när jag varken visste ut eller in .. när det kändes tomt, som om allt och alla var borta .. det var då vi återfick kontakten på riktigt. Sen den dagen har han bara växt i mina ögon, och fortsätter göra det. Vi skrattar, vi är töntiga .. vi har djupa samtal .. vi tokar .. och vi fiser på varandra .. jag trivs. När han lägger armen om mina axlar eller ger mig en kram, så känner jag en trygghet som är guld värd.
Oavsett vad alla anser .. oavsett vad alla tror .. oavsett hur allt påverkas .. så hoppas jag att vi behåller den här fina kontakten nu .. och inte tappar varandra som vi lyckats så bra med tidigare.


Kika in .. läs hans buttra inlägg, ge honom en dunk i ryggen. För han måste köpa ny mobil snart, tråkiga utgifter .. då behöver man en uppåt puff : ) http://sandmark.blogg.se

Så där ja ..

 .. kanske kanske ..
har en lägenhet på G .. till Gävle-flytten : ) feels good, att åtminstone ha nåt liiiite på G. Ska ringa i morgon.
Vore ju inte helt fel, mitt älskade, saknade Söder *

slappis och Max : )

Hade sovmorgon idag .. vaknade vid nio och hade mysmorgon .. slappade, lyssnade på musik, åt brakfrukost .. sen började vi skolan 12.15. Vi skulle vara handledare åt tvåorna under deras kundpass  .. men mina två barn var ju så himla duktiga, så jag har inte behövt lyft ett finger på hela dagen :D

Efter skolan gick jag, Elin, Klara å Paula till MAX. Original mål .. jag säger bara MUMS !
Så nu har man ätit sitt onyttiga den här veckan .. i helgen blir det strängt : /

STUDIO 8Vecka 10, från måndag 3/3 till fredag 7/3 befinner jag mig på

~~ Salong STUDIO 8 ~~

Boka tid : )
026-127070, Rådmansgatan 8.

Domare Stina

Yes, idag har man lekt domare. Treorna gjorde sin minigesäll och vi som går fjärde året fick agera examinatorer, vilket innebär att vi betygsatte allt dom gjorde. Kul, å framför allt lärorikt ! Får se bara om vi är lika populära hos treorna nu ; ) för vi var hårda ! Dock enbart för deras eget bästa.

När jag kom hem så var jag verkligen heeelt slut .. så himla trött i huvudet efter en heldag.
Stoppade i mig en macka och en banan .. sen drog jag på mig hurtighetsdräkten och gav mig ut i den friska luften. Tog en riktigt rejäl promenad idag på 70 minuter, å mina små ben pinnade på som bara den, var så pigg !
Gick runt Mariehem, ner vid Marieberg .. förbi skidbacken, ner i dalen .. upp och runt Berghem, runt Universitetsområdet och upp vid Nydalahöjd. Lät väl som en bra tripp va ?

Sen var jag verkligen värd ett bad, en kopp te å lite fruktsallad : )

*censur*

Snuskjäntorna .. Carro å jag :D

"Vadå, kom du när du red ?!"
"Jaa ! . . eller jaa .. jag vete fasen vad jag gjorde !"
"Men läääär miiiiiiig !"


Kom fram till att det kunde liknas vid cybersex , haha ! *

Frisörerna LoC

Jag har haft praktik idag !! Så himla skönt att slippa vara på skolan :D
Blev så varmt välkomnad med kramar å allt .. har haft en super trevlig dag .. kände mig hemma ! Dom var så vänliga, ska hjälpa mig att leta modeller oxå : )

Nu mår jag bra !

-

Kan inte sova .. är lite halvt nervös inför morgondagen .. but why ?!  Jag brukar aldrig vara nervös ..
ska till min nya praktikplats .. wish me good luck : )

Nu ska jag göra ett till försök .. får lyssna på min sov skiva, min nya : ) den är guld värd .. den får mig att slappna av .. vilket jag inte kunnat göra på länge.
Tack du *

well-being-monday

jag har haft en riktigt nyttig måndag : ) slå det här ni om ni kan !'

Skoldagen innebar en kurs med färgmärket Organics. Ett märke vars produkter är helt fritt från ammoniak och andra farliga ämnen .. väldigt skonsamt för allergiker.
Vi hade teoretisk genomgång på morgonen och sen praktiskt arbete på modeller. Jag gillade färgerna, dom har en läcker konsistens och blir riktigt snygga .. och så vet man ju att man arbetar med något som är väldigt skonsamt om man jämför med allt annat skit jag använder i mitt yrke.

Skol-lunchen slog allt idag ! Det var så gott att jag hade kunnat vräka i mig hur mycket som helst .. . en gratäng med kål, linser och curry .. bara Måste få tag på ett liknande recept !! Någon ??

På eftermiddagen var det gym på schemat som vanligt. Kände mig inte super taggad .. men eftersom jag var klen förra veckan hade jag en del att ta igen kände jag :p så det blev hårt .. å det börjar ge resultat på armarna !! Behöver hålla efter mer bara .. .
Vill ha ett par hantlar här hemma .. bara vanliga. Dom kostar väl inte så mycket ? Men min ekonomi tillåter inte vad som helst just nu . . Mamma, du kanske läser det här ? : )

När jag kom hem stoppade jag i mig lite mellanmål och varvade ner .. satt å pratade med Josse i köket, alltid lika trevligt : )
Sen drog jag på mig hurtighetsdräkten och gav mig ut på en timmes promenad .. var väldigt skönt att komma ut i friska luften och få skaka loss musklerna lite, trots blixt halkan :/

The saturday

image96

Jag och Paula i lördags : )


Hänvisar vidare till Sappes blogg med tokiga berättelser och en rolig bild ! Besök !!
http://sandmark.blogg.se


F.O.U

FörOrtsUngar .. . tha movie !!
Den sitter vi och kollar på nu .. skön film med skönt sound : )


Sett den förr .. måånga gånger . Det är min kusin Klaras favoritfilm. När vi skulle hyra film i somras ville hon hyra F.O.U för den hade hon sett å den var cool ! Jag tyckte att vi kanske kunde titta på en film som hon inte hade sett .. men se det fick inte .. f.o.u hon ville ha och f.o.u det blev.
Några veckor senare hälsade jag på där hemma .. Klara tittade på film .. F.O.U, hon hade köpt den . . :D otippat !

Jag saknar mina små frön där hemma . eller små och små, dom växer ju och blir stora .. och det känns som att man missar mkt  .. .

the end ..

Häagen-Dazs chokladglass .. andra avenyn på tv .. en kopp grönt te .. har det riktigt slappt just nu : )
hjälper Paula med att skriva CV över msn .. det är alltid kul att hjälpa någon.

Helgen är snart över. En mycket trevlig helg .. och lugn, det behövde jag : )

I morgon väntar skola igen. Färgdag med märket Organics, ska bli kul, jag har inte ens sett min modell :p
Och ni gott folk, i fredags fick jag min första modell till Gesällprovet :D en dam som jag ska permanenta !
Känns bra .. nu har jag bara en hel hög kvar att fixa, men en är avklarad iaf .. feels good !

Sappe & Donnan *

Den kombinationen av människor kan bara innebära tok. I morse tyckte Sappe att Josse var tråkig som bara sov .. klockan var strax efter tolv när han dundrade in i henns rum. Jag sitter i köket och lyssnar ..
Sappe: Josse !! Nu får du faktiskt vakna, klockan är efter tolv !!!
Josse: Men .. då kan jag ju få sova en timme till ju ..
Å sen brakade helvetet löst .. eftersom jag bara hörde och inte såg så vet jag inte exakt vad som hände .. men jag kan ju ana, för snart kom Josse flygandes ut i köket och pustade.

image94

Igår var det massage .. och "rygg-knakning" .


Men i morse hände det roligaste ! Jag hade målat läpparna på Sappe med mitt stickande glans som gör att läpparna sväller. Det ville han så klart tvätta bort. När han står inne på toan och försöker gnida bort det med vatten så studsar Josse in som en liten ninja och ska utmana karln. Han stryker då sin blöta hand rakt över ansiktet på Josse å fighten fortsätter .. .
Några minuter senare kommer Josse å undrar vad tusan Sappe haft på handen eftersom hon kände sig så varm i ansiktet. Den svällande effekten från läppglanset som han troligen hade kvar på handen började göra sitt. Inom en kort tid såg Josse ut som en tomat i halva ansiktet !!!


image95

Bilden är lindrig jämfört med hur det såg ut i verkligheten !! Tur att vi hade kortison salva och allergitabletter :D


Klaras tårta : )

image93

Titta en så fin tårta Klara bakade till Alla Hjärtans Dag . . jag bakade en kladdkaka med ett stort hjärta på.. . men den blev bränd :p så vi dissar bild på den, hihi !


Alla stjärtans dag !

Ja .. nu är det alla hjärtans dag .. på datumet, fast eftersom jag inte somnat än så är det ju i morgon.
Vad tycker man om alla hjärtans dag då ? Ett kommersiellt jippo ? Kärlekens dag ?

Jag lägger mig mitt emellan. Det är ingen dag jag tar på största allvar .. jag tycker inte man behöver köpa dyra presenter, rosor .. eller bjuda på middag "bara för att". Man ska visa sin kärlek alla dagar .. det är som små sakerna som gör det, det får man inte glömma. Men nog är det mysigt att dagen finns alltid ! Jag ska nog kunna klämma i migg ett geléhjärta lr två, "bara för att". Ungefär som att man äter en semla på Fetisdagen ..

Förra året spenderades Alla Hjärtans Dag ute i Norrsundet, i all sin enkelhet. Jag och Matte lagade middag till familjen .. grönpepparbiff med klyftpotatis. Pappa Kent stod för bakelse till efterrätt. Mycket enkelt, och mycket mysigt : )

Ett annat år jag alltid kommer minnas var Alla Hjärtans Dag som firades med Emil, Emelie och Jimmy. Tacos, presenter, hjärtegodisar .. cider, salongsberusade var vi alla .. fnitter å kärlek. Super klyshigt, men oxå mysigt !!


I morgon då ?
Det blir en lång dag i skolan .. men en massa Gesällträning som säker tar ut sitt på mitt humör. Sen ska man nog stressa hem och äta med mera ..
Klara har iaf sagt att hon ska baka tårta : ) åsså ska vi fixa ihop ite fika och mysa till det .. älskvärt ! Att ha fika-mysigt med kollektivet har alltid lika högt värde eftersom vi har så sjukt roligt tillsammans *
Sent mot kvällen dyker Tobias upp .. så har jag tur kanske jag får en kram iaf : )


Vad ska ni göra i morgon/idag ?!

Fina pinglan !

Jag och Elin har gett oss in i ett projekt .. . att dissa rakhyveln och vaxa pinglan i stället !!
SMÄRTA ! Oh ja, men så bra det blir !
Fast jag tar det lite pö om pö .. lite igår, fortsätter ikväll .. man måste ta det försiktigt.
Hårstråt i sig blir mjukare och tunnare, och det tar ju längre tid innan det växer ut ! Men så måste man ju spara ut mellan vaxningarna oxå :/

Elin hade besök av Patric i helgen. Hon är i "spara-perioden". Så hon upplyste snällt sin pojkvän om att "alltså .. jag spar, så du vet .. "
Så jävla rolig :D hahaha ! Tur att han älskar henne ändå liksom ; )

Nej, om man ska ta tag i det nån gång .. hemska tanke . . wish me good luck !

Dröm *

Återigen har personer från himmelen hälsat på mig.

Efter maten fick jag sådan fruktansvärd huvudvärk. Bihålorna gör sitt fortfarande. Jag tog en alvedon och satte mig i sängen å bläddrade lite i en tidningen .. somnade och vaknade två timmar senare, fortfarande i sittande ställning !
Och som jag hade drömt .. hur mkt som helst. En massa starka drömmar.
Kring de gångna högtiderna miste en vän till mig två stycken mycket nära familjemedlemmar. Båda besökte mig i min dröm .. och den knepiga är att jag aldrig träffat dom ..
vad säger ni ? .. är det inte lite konstigt ? ..

Storm !

Huj uj uj ! Här blåser det starka vindar idag gott folk ! Vinden röck tag i mig idag, så jag fick hugga tag i en stolpe för att inte trampa rakt ut i vägen, hahah ! Lovar, det var nog en rolig syn :D

Har haft uppsättningskurs hela dagen ! Jättekul !! Först va 1,5 timmes demonstration, vilket är alldeles lagomt för att jag ska kunna ta in nåt hela tiden och inte tröttna. Fick en hel del handfasta tips, grundligt liksom, som man verkligen kan använda.
Efter lunch väntade praktiskt arbete, och det gick bättre än vanligt ! Kul : )

Mattias ifrån Utbildningsnämnden var oxå på besök hos oss. Han är examinator på Gesällprovet och håller i alla trådarna. Kändes otroligt skönt. Vi fick svar på många frågor . . och man känner sig lugnare inför självaste provet !

Dagen med kurs till ära så blev vi bjuda på kanelbulle och saft oxå !!! Måste ju skriva med det ;D

Ditt namn som person.

Hittade det här hos Melinda (www.melindaholmgren.blogg.se)  .. ganska kul !

A. Alla avgudar dig.

B. Alla vill ha dig.

C. Riktigt barnslig.

D. Gillar att dansa loss.

E. Oh, jättebra kyssare.

F. Bra personlighet och utseende.

G. Skiter i vad andra tycker.

H. Sådär kyssare.

I. Helt underbar i sängen.

J. Gillar att dricka/festa!

K. Vild och galen!

L. Alla älskar dig.

M. Kanske inte så jätte smart.

N. Du kan behålla hemligheter.

O. As sexig, grr

P. Populär bland alla.

Q. ful

R. Helt GALEN

S. Lätt att bli kär i.

T. Omtänksam och bryr dig.

U. Kingen på att bara tare lungt.

V. Bästa kyssaren som finns.

W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.

X. Jätte bra i skolan/jobbet.

Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.

Z. Alltid redo

Å. bäst på allt

Ä. kan sin grej

Ö. finns alltid där

Hm, stämde nog kanske på vissa punkter iaf, haha ! :D


Letar Boende !!

NU gott folk behöver jag er hjälp !
I maj bär det av hemåt .. jag packar mitt flyttlass och drar vidare till Gävle .. där väntar jobb. . och förhoppningsvis en underbar sommar : )Jag söker nu en etta. En rymlig etta, med riktigt kök, ingen kokskåp ! Har ni något tips ?!
Jag tar gärna emot tips, nummer till hyresvärdar, allt möjligt som kan vara till hjälp !

tok-tisdag ..

 .. hittills utan tokigheter .

Sov till klockan ett idag .. . vaknade hungrig som ett djur  !! Räknade ut att det var 18 timmar sen jag åt senast .. en brak frukost var ett måste med en vitaminproppad smoothie : )
Har bara pysslat och filurat hela dagen .. tittat på tv å legat i soffan ..
vid fyratiden tog jag mig i kragen och satte igång med lite städning. Badrum, toalett, kök, vardagsrum .. nu doftar allt gott och blänker vackert. Visst är det skönt när man gjort fint i sitt hem ?

Kvällen har innehållit mys, tv-tittande .. te och fruktsallad : )
Känner mig mycket piggare så det blir skola i morgon .. uppsättningskurs !

Sjukvård.

Hela hösten har jag haft problem med bihålorna. Det har kommit perioder då det spridit sig till öron och hals. En sån period är det nu. Nästäppan har suttit i sen tidigt i sommar. Alla har sagt åt mig att uppsöka läkare. Men jag har låtit bli av den anledningen att dom sällan gör något. Frågan är hur sjuk man ska vara för att det ska vara nödvändigt att uppsöka läkare ?

I helgen har jag vart riktigt klen, ont i hals, öron, bihålor, ögonen men framför allt i leder, rygg och nacke. Vilket brukar tyda på någon sorts influensa.
I morse när jag vaknade kände jag mig riktigt klen .. men klev i alla fall upp, gjorde mig i ordning och åt frukost, tog även en alvedon för febern. På bussen mot skolan fick jag riktiga febersvallningar med yrsel och illamående. Väl i skolan hade vi lite teori. Kunde inte ta in nåt allt och snart fick jag styra kosan mot toaletten där frukosten tog fel väg upp.
Nu ville min lärare att jag skulle uppsöka läkare och få ett slut på det här någon gång. Men, vart fan vänder man sig i en helt ny stad ?!
Jag fick iaf tips om att gå till Citymottagningen där det oftast fanns drop in tider. Väl där blev det ju så klart lite putter å gnäll eftersom jag inte är skriven i Umeå. Varför ska man inte få uppsöka läkare utanför sin hemstad ?!

Hur som helst. Jag fick tid på en gång och klev in i ett rum till en läkare.
Doktorn: Jaha .. vad har vi här då ? Förkylning ?
(han hade läst i rapporten som jag fick lämna när jag skrev in mig.)
Jag: Ja, precis .
Doktorn: Lite halsont å hosta .. täppt i näsan ?
Jag: Ja, fast det har ju inte vart bara det.
Doktorn: Jag tycker det ser ut att vara en helt vanlig förkylning.

Och DÄR hade han ställt en diagnos innan jag ens fått prata klart !!

Jag berättade då om att jag haft återkommande problem hela hösten och ville kolla mina bihålor. Tog även upp värken i lederna och kräkningarna. Så han typ suckade, lyssnade på mina lungor, kollade i öronen och halsen. Hittade inget anmärkningsvärt. Sen sa han att "vi kan ju ta ett halsprov, inte för att jag tror det kommer visa något, men i alla fall". Säger man så ?!
Jag fick gå till labbet, ta halsprov och ta tempen. Jag hade feber, så långt kom vi.

Sen kom farbror doktorn och sa att nu var vi klara, det var inget annat än en gammal hederlig förkylning.
Innan jag gick bad jag om råd, vad skulle jag göra med min ständiga nästäppa ?
Varje kväll när jag lägger mig så blir det som ett lock, totalt stopp, går inte att andas. Och det i kombination med min svåra astma är inte bra .

Doktorn: Använd nässpray.
Jag: Ja, men man ska väl inte använda nässpray mer än tio dagar i sträck ?
Doktorn: Nej, och dom anvisningarna är väldigt viktiga att följa.
Jag: Men det är ju så här varje natt. Finns det inget annat som hjälper ?
Doktorn: Det finns ju tabletter, men dom har samma effekt som spray, så då är det bättre att behandla lokalt i stället för att utsätta kroppen för biverkningar genom tabletter.
Jag: *tänkte: okej, sant.* Men jag ska bara använda nässpray då ?
Doktorn: Ja, precis. Det är det bästa.

Nu hade jag fått nog. Det är inte ofta jag uppsöker läkare. Absolut inte ofta, just av den anledningen att dom sällan gör något. Samma visa den här gången.


Jag fick betala för att känna mig förlöjligad och veta att jag är fullt frisk !
Vad säger NI ?? Överdriver jag ? Kommentera !


äsch då ..

 .. jag som skulle ta en dusch, klippa tånaglarna .. smörja in mig , en massa.

Nu fastnade jag med Carro på msn i stället. Men det har jag inget emot. Saknar flickan. Så det är väldigt skönt att prata med henne .. tar vara på varje sekund.
Vi har många problems att prata om. Lyxproblem eller inte, problem som problem säger jag.
När jag kommer hem är en svullo-fika ett måste.
PUSS på kvinnan *

söndag ..

Tittade på filmen Matilda idag, baserad på Roald Dahls bok. Jag tittade ofta på den när jag var liten .. brukade låna den av Sandra på gatan .. en otroligt rolig film ! Handlar om flickan Matilda som föds otroligt intelligent och bär på övernaturliga krafter !!

Sen har jag plattat håret .. ligger just nu i sängen och lyssnar på Bruce Springsteen ..
damn, vilken innehållsrik söndag !!
Söndag för mig = mysdag . . men då måste man ju ha någon att mysa med oxå .. . krama om era karlar hårt ikväll nu flickor !!

Morgon-drömmar.

I morse befann jag mig i Thailand. Innan jag vaknade alltså : )
Det var en otroligt knepig dröm .. mamma frågade i sista minuten om jag inte skulle följa med dom till Thai, för det fanns platser kvar på flyget, så jag hängde på iaf ! Å jag visste att Linnéa (min lärare) skulle bli så arg på mig för att jag bara drog två veckor utan att säga nåt ..
Men väl på plats så låg vi på stranden och hade det jättebra .. jag blev superbrun första dagen, men brände smalbenet (!) så pappa gav mig aloe vera. Sen träffade jag Frida, som höll på utbilda sig till polis i thailand :D
(hon har gjort tester för att komma in på polishögskolan här i sweden, haha!)

Sen tog allt en tvärvändning. Vi var då det senaste thailandsgänget .. jag, Johanna, Aspen å Matte .. å vi var jagade .. helt plötsligt var vi fiskar från filmen Hitta Nemo, och vi blev fångade och fick bo i havet i små nätburar !!

Sen vaknade jag .. . haha :D

Vit helg !

Yes, jag har haft en vit helg .. kommer inte ens ihåg när jag hade det senast, men det var nog i november någon gång. Fy farao .. det är så att man skäms.

Den här helgen har enbart bestått av soff-mys .. å det är absolut inte fel !! Jag har ju vart så hängig oxå, så kroppen orkar inte göra många knop .

Tittade på Grabben i graven bredvid igår, å sen slutet på Titanic. Det spelar ingen roll hur många gånger man sett den .. blir lika tung i bröstet varje gång : (

Var uppe länge som vanligt .. pysslade på. Jag har en lite rolig grej för mig när jag blir rastlös sent på kvällarna.
Jag sminkar mig : ) Josse undrade varför jag hade tagit på läppstift klockan ett i natt .. men det är inte så ovanligt. Jag tycker det är roligt, å man ska ändå tvätta bort allt strax efter när man tar sikte mot sängen. Man kan experimentera och leka loss .. för sen när man väl ska ut en kväll, åsså blir det kanske helt galet, inte alls som man tänkt sig .. då är det INTE roligt att sminka om sig och bla bla bla .. då är det perfekt att ha testat innan : )
I natt var det mitt rosa läppstifts tur .. det blev snyggast med ett gloss ovanpå, mest plut då ..

image92

Mina ögon blev så gröna mot de rosa läpparna. En klassisk "jag-tar-foto-på-mig-själv-i-badrummet-bild" !


*" Puffa kuddarna och tvätta musen, för snart kommer pappa hem ! "

(I vår klass delar vi med oss av alla roliga sms vi får : ) observera att detta INTE skickades till min mobil.)

Sjuksängen ..

Vaknade med en pulserande smärta i hela kroppen. Halsen kändes totalt igensvullen, och det kopplades vidare till öron och bihålor : (
Känner mig dock lite piggare nu efter dubbla alvedon, c-vitaminbrus och ört-te .. . bara lederna som värker än, nacken och ryggen är värst.

Någon som har nåt tips på en dunderkur som gör underverk ? : )

Ska nog förflytta mig från sängen till badkaret .. försöka iaf. Men Patric å jag har ju så kul, tittar på Sällskapsresan - Snowroller, medan Elin fixar håret :D

fucked up friday.

Min värsta fredag  .. . hittills.
Hade hellre hängt kvar i din dröm med Nobelmiddag och taxiresor ..
Började skoldagen med morgonsamling. En massa information att ta in som vanligt när man har Linnéa som undervisar. Där tar man vara på varje sekund ! Allvaret kom när vi började prata om gesällen. Linnéa är en riktigt pappersmänniska. Hennes liv går ut på att planera, stapla upp, göra punkter, trycka print, å sen kopiera .. . nu hade hon gjort en gesällpärm till klassen. Där ska vi skriva in alla modeller vi har, telefon-nummer, moment, reservmodell .. . samt ett tränings-schema där vi skriver in datum då vi tränat, och där vi ska stapla upp och prioritera det vi behöver träna mest på.
Min situation: INGEN MODELL = INGET att skriva i pärmen.

Och där var min dag förstörd. Jag fick inget gjort .. påbörjade tre olika uppsättningar .. slutförde ingen, alla brast vid någon punkt. Hade någon sagt något fel .. gjort något fel, mot mig, just då .. då hade det brustit. Jag var ett vrak.
Idag har allt känts hopplöst. Jag vill bara sluta skolan. Jag vill hoppa av .. helst på måndag. Jag insåg, när jag tänkte efter, att jag har inte presterat något bra sen jag kom upp hit. Jag har inte gjort ett enda arbete då jag velat klappa mig på bröstet efteråt å sagt "fan, vad bra jag är ! Jag kan ju !"
Jag har lärt mig massor ! Verkligen .. men jag får inte utlopp för det. Kreativiteten står på noll ..
Jag får inget gjort här. Bara att leta modeller känns som en ren omöjlighet. Vi tjejer diskuterade det idag. Hur kan man lita på en främling ? Det här är vårt största prov, vårt yrkesprov, som vi ska kunna visa upp med stolthet. Tänk om det skulle skita sig på grund av att någon ändrar sig i sista sekunden .. eller att dom inte dyker upp på den stora dagen D.
Jag upplever ingen annan känsla än panik.

Mamma ringde när jag var på väg från skolan. Hon tyckte jag lät trött. Det var jag. Sover inte om nätterna .. kommer inte ihåg när jag somnade före klockan två senast. Jag ligger och funderar och grubblar på det mesta.
Så trött, ja, det var jag. Men jag sa även att jag inte mådde bra, på riktigt. Ibland om mamma frågar hur man mår, å lite låg, så säger man att allt är bra .. för jag vet hur orolig hon blir annars.
Men, nu sa jag som det var .. jag mådde skit. Jag sa att jag ville hoppa av skolan .. flytta hem .. att jag inte fick ut något av att vara här .. att jag ångrade så mycket att jag krånglade så för att komma in på skolan.
Och mamma förstod mig. Senast efter jul sa jag att jag inte ville fortsätta skolan .. men den gången var det grundat på så mycket annat, men hur som helst, mamma blev ju tokig .. hon skulle aldrig tolerera att jag gav upp den här utbildningen, där var det hårda bud !
Det enda hon sa var att det inte skulle vara sjysst mot mina sambos att sticka nu .. och det vet jag, det är dom som håller mig kvar .. annars hade jag vart härifrån för längesen.
Vi får se om det tar vändning .. eller hur detta slutar. Men så här kan jag i alla fall inte fortsätta. Något måste göras.
Vad ska jag göra ? .. .

En lång lång powernap på sängen var ett måste när jag kom hem .. slutkörd.

Överraskning ?!

Fick ett sms idag med dagens horoskop.

"Det är redan bättre för dig och nu måste du göra upp en plan för hur du vill arbeta i fortsättningen. Kvällen bjuder på en glad överraskning!"

MEN VART FAN ÄR ÖVERRASKNINGEN ?!

Närmast jag kommit hittills var Josses brakskit vid köksbordet ! Överraskade varenda jävel :D

Jag va fin idag !

Det måste ha vart nåt alldeles speciellt med mig idag ..  frågan är bara vad ?!
Jag va tydligen olik mig, var fin i håret, hade fina kläder, verkade så glad .. . och jag kände mig PRECIS som vanligt. Är det inte konstigt ibland ?


Hade två nöjda kunder på skolan oxå : ) alltid kul ! Dom ville komma tillbaka till mig ..
På morgonen hade vi brudstyling .. med hår och make up. För en gångs skull blev allt tvärt om för mig, sminket blev mkt bättre än håret. Händer inte ofta ..
Stort TACK till Linn som ställde upp !!! *

Ledig onsdag.

Idag har jag vart ledig, som vanligt på grund av att jag inte har något praktikplats. Men det ser ut att lösa sig ! Väntar på svar ifrån en salong . . annars har jag en annan lösning att falla tillbaka på, känns bra : )

Vaknade sent som vanligt. Kunde verkligen inte sova i natt .. låg och funderade mycket. Jag tänkte på sommaren .. på hur allt blir när jag flyttar hem till Gävle igen. Jag vill att det ska bli en mysig sommar .. allt som den senaste sommaren inte var ! För det var nog den mest trista sommar jag vart med om . .
Jag vill få klä upp mig någon gång .. gå på bröllop : )
Men .. blir man vaken halva natten så sover man länge oxå.

Efter en stadig frukost tog Elin och jag en rask promenad ner till stan. Där solade vi och besökte apoteket. Sen tog Elin bussen hem .. och jag en ännu raskare promenad än tidigare .
Det var sååå skönt .. var helt svettig när jag kom hem. Har vandrat över 8 kilometer idag :D
sen väntade min lilla pilatesboll på mig .. blev ett pass för mage, rygg, rumpa och baksida lår.
Idag har jag gjort mitt helt enkelt !

Nu ska jag göra i ordning en kopp te .. å kanske pilla lite i min burk med chokladglass ; )

Matdagbok: Onsdag

FRUKOST:
1 Smoothie
1 kopp grönt te
1 ägg
1 skiva GI-bröd.

MELLANMÅL:
Banan och vatten.

MIDDAG:
Korvstroganoff, avocado, kidneybönor, morötter.

KVÄLL:
1 kopp rött te.
Mörk choklad.


Tessan, hur länge ska jag skriva matdagbok ? :p den börjar kännas lite enformig, iaf frukosten, haha !

Punkt.


Nu sätter jag punkt. It´s time to move on.
Nu är det jag i fokus. Mitt välmående. Mitt liv. Mina val.

"Det finns inget grumligt vatten som inte kan bli klart."

Matdagbok: Tisdag

FRUKOST:
1 kopp grönt te, ingefära + citron.
1 smoothie med hallon + banan.
2 skivor GI-bröd
1 kokt ägg.

MELLANMÅL:
Frukt.

MIDDAG:
Köttbullar, hemgjord tomatsås, avocado, kidneybönor, majs, morötter.

KVÄLL:
1 kopp rött te.
och 1 SEMLA SÅ KLART !!

Madeleine

Pratade med min Madeleine idag. Hon är bra .. pang på rödbetan, hon får allt sagt, vilket gör att jag får allt sagt. Saknar henne otroligt mycket .. min gamla vapendragare : )
image91

Jag och dom Mina på min födelsedag *


Matdagbok: Måndag

FRUKOST:
blev en snabb i farten : /
ett glas C-vitamin och 2 skivor GI-bröd.
(till Tessan: brödet kommer från AXA, vet att det finns på Ica och Konsum iaf.)

LUNCH:
Korvstroganoff och grönsaker.

MIDDAG:
Tonfiskröra, lite fullkorns-pasta och en avocado.

mongo-måndag !

vaknade totalt INTE utvilad .. . aldrig aldrig mer ska jag sova naken !! Tog en dusch sent igår kväll, och mina kläder är inne i garderoben innanför sovande Elins rum .. så jag kom inte åt några trosor, ville inte väcka henne ..
Ända sedan jag var liten så har jag haft problem med att sova naken .. drömde alltid tokiga drömmar, typ att jag kom till skolan utan byxor å annat läskigt !! Å det sitter i .. . kan inte slappna av. Nej, trosor på, nu och för alltid !!

Missade även bussen med typ 1 sekund .. å fick stå ute i kylan i evigheter. Här har det vart många minus i luften idag. Brrr .. . hoppas verkligen att det inte blir kallare än så här.

Väl på plats i skolan så var det permanent som gällde. Rulla klassisk permanent på tid .. med gesällbedömning. Klarade tiden och fick MVG med lite tips bara, som tur var. Kände mig helt jävla sne idag, totalt pissed off .. hade jag stött på en motgång hade jag troligen stupat i tårar ..
Men varje dag har ett happy moment .. The Voice på radion gav mig mitt, I need you boo, I gotta see you boo ..


Sen GYM på schemat !!! Där kunde förvandla mitt bittra humör till kraft .. . gjorde riktigt bra ifrån mig idag ! Körde på och utnyttjade tiden till max, hann med mycket mer än vad jag brukar : )


Lite klippning har man hunnit med oxå .. trimmat till Elins toppar lite .. och i utbyte fick hon kapa min lugg, så nu har jag ingen gardin i pannan längre : ) sweeet ..

Näste man på tur ..

 .. en herre har blivit född, välkommen till blogg-världen. Gråt, skratta, gör vad du vill, men den här världen berör !

Mattias Eliasson alias www.meliasson.blogg.se


Den här pojken har stått mig nära under en lång tid .. och jag kan garantera er att han har något läsvärt att bjuda på, om inte annat tokigheter. Har nu lovat honom lite reklam här i min blogg !! Så kika in och säg HEJ !
Om inte annat för att fånga honom som läsare i er egen blogg ; )

Gänget å ja ..image90

Gänget från i lördags, Klara B, Klara K, Jag, Camilla, Elin .. å Josse bakom kameran : )


Matdagbok: Söndag

FRUKOST:
1 kopp grönt te.
1 glas C-vitaminbrus, hallon.
1 stooort glas smoothie !!
2 skivor rostat GI-bröd.

MIDDAG:
Stekt fläskschnitzel. Färska champinjoner, paprika och rödlök frästa i olivolja. Avocado och majskolv vid sidan om .. och lite dragonsås till : )

KVÄLL:
1 stor kopp kryddigt te.
Lite godis .. tihi !
Men tänk så fort kroppen avvänjer ett smått beroende .. efter bara några få godisar började jag må illa. trist och skönt på samma gång ! :p

*


I need you boo .. I gotta see you boo ..
Chris Brown - With you

Bakis-söndag !!

INTE ETT DUGG !! Har haft en riktig superdag : )
Jag har mina knep för att slippa bakfylla .. inte dricka så mkt på krogen, å inte sent !! Sen äta nåt på natten, så man slipper vakna hungrig, det leder till illamående. Till sist, SOV UT !!
Med detta vaknade jag utvilad som en liten prinsessa idag .

Åt en god och välbehövlig frukost .. sen satte jag igång med städning .. fanns en del att plocka i. Därefter var det lika bra att köra på medan energin fanns, damma, städa toaletterna, dammsuga, byta sängkläder till mina nya : )
Å fint blev det . . alltid roligt när man städat så det blir fint !Här är en bild till Sarah, som ville se mina nya sängkläder : )
(det tog mig typ 25 minuter att ladda upp bilden, men all for you, hihi !)
Lägg märke till min roliga manick med massa platsfickor på, även den från Lagerhaus !

Elin & Josefine !

Dom damerna var verkligen i sitt esse igår ! Så jävla roliga, ni gjorde min kväll :D
Som två speedade Duracell-kaniner hela kvällen igenom !


JOSSE i taxin till chaffisen:
"Var det Anders lr var det Björn du hette ?"
Snarlika namn där Josse, lätt att blanda ihop .. ja förstår :p

ELIN hittade inte sin ansiktstvätt när vi kom hem, så hon satte sig på toaletten å var bitter. Då tvättade jag ansiktet före ist. Elin kikar på mig under tiden .. sträcker fram huvudet lite närmare och säger:
"Men Stina, guuuud va ren du blir !!!!"
Så himla borta var hon !! :D Haha, sen fick hon låna min ansiktstvätt så hon blev lika ren : )

JOSSE satt under tiden på toalett golvet och pruppade.
Vi garvade åt att Sappe somnat i tfn medan vi pratade ..
Jag: "Det är andra lördagsnatten i raaad som han somnar i från mig, hahaha !"
Josse: "Men Stina det kanske beror på att du inte ska ha kontakt med killar efter klockan 4 på morgonen !"
Tack Josse .. jag ska tänka på det : )

Last night .

Gårdagen var helt suverän !!
Satt hemma hos oss ett gäng och hade trevligt .. drack och snickelisnackade lite .
Senare tog vi bussen till Corona, där vi inte fann så mkt lycka : / det var 20 år fyllda som gällde och inte året man fyller 20 .. tyvärr.
Så ist väntade vi ca 30 minuter (!) på en taxi .. . det var verkligen sviiiiin-kallt ute !! Alla ume-bor vet ..

Väl nere på stan fick vi stå i kö in till Plaza ytterligare att bra tag .. men sen var det bara att dansa upp värmen :D Grymt bra musik, riktigt härliga mixar, som fler än jag uppmärksammade ! Det var tre DJ´s som stod och sammarbetade där på podiet .. grymt !
Vi dansade, och vi dansade och vi dansade .. all night long kändes det som ! Och det är av den anledningen jag vill gå på krogen .. för att dansa : )

Efter krogen blev det natta-mat på MAX .. så dundrans gott ! Kommer inte ens ihåg när jag åt skitmat senast .. njöööt : ) Sen fick vi vänta halva natten på taxi igen ..Present !!!

Jag fick paket av mitt kollektiv idag !!! SÄNGKLÄDER ! ! ! ! ! Det är liksom det som alltid finns på min önskelista : )
För dom som inte känner mig så väl: Jag älskar sängkläder, älskar verkligen .. det ska kännas lyxigt i sängen .. det ska vara fint, gärna med färg !!
Dom jag fick idag var ifrån Lagerhaus, turkosa med mönster i svart, vitt, rött osv .. . suuuperfiiina ! :D

Lovely evening !

Jag har en skiiiit-trevlig kväll ! Jaja, å varför sitter jag då här och skriver tänker många .. därför att jag vill dela med mig : )
Kollektivet, Camill, Oskar och Klara .. ett sjujäkla gäng ! Jag och Oskar har redan hittat gemensamma bekanta, världen är allt bra liten ..

Det blippar sms på allas mobiler ..
Klara B och Camilla tycker att dom aldrig får några kärleks-sms ..
Camilla: Fast jag har ju min kärlek här, hos er .. for real ! Den andra är ju liksom bara teknologisk . . här är det ju in real life !!
Min älskling från Lycksele .. hon är underbar : )

Oskar råkar säga fitta .. alltså när vi pratar om kön.
Klara B: Men säg inte fitta .. det låter så fel !
Camilla: men jag tycker det är bra, ingen kan ju liksom ta fel, fitta är ju fitta .
Josse: Ja, torr våtmark behöver det ..
Oskar: Våt Ängsmarks betyder det !!

Hahahaha, "torr våtmark" .. det är bara Josse som kan få till det :D


Saturday !

Blev en ordentlig sovmorgon idag .. vaknade strax före tolv. Till och med Josse var vaken före mig, kors i taket, inte ofta det händer !! :D Ni som känner henne vet ..

Efter frukost och morgonmys drog Josse å jag på oss hurtighets outfiten å drog en långpromenad ner till stan .. besökte systembolaget (ser ni vad vuxen jag är nu !!!) å solariet .. sen hemåt igen.
Har vart en soft dag .. riktigt skönt, vi gjorde ju stan igår, å det rejält, hihi : )

Nu ska jag frisera lite .. tunna ur lurvet på Josse och färga botten .. sen börja snygga till sig inför kvällen !! Blir troligen utgång .. sällskapet får vi se hur det blir med .. kollektivet + Camilla med vän + Klara B iaf : )

Tjing på er folket !

Matdagbok: Fredag.

FRUKOST:
GI-bröd .. grönt te, c-vitamin brus.

"PÅ STAN":
En latte med choklad/mint smak.
1 Banan : )

MIDDAG:
Tacos !! Ständigt på fredagar.
Fullkorns tortilla, köttfärs, grönsaker och allt där till : )

KVÄLLSMYS:
1 kopp rött te. (märket YogiTea Classic-Organic, innehåller: kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlika, svartpeppar. Otroligt kryddigt och otroligt gott !)
Mörk choklad ..
Bubbelvatten i vinglas, blir lite lyxigare då : )

Ledig fredag = shopping !

Idag har det vart en "Stina-och-Josse-på-stan-dag". Underbart !
Shoppade en massa .. fast mest nödvändigheter :/

- Rosa linne från H&M designat av Jade Jagger för Fashion Against AIDS.
- Svart baslinne från H&M.
- Korall-orange läppglans från H&M.
- Mascara + tillhörande läppglans från MaxFactor, Kicks.
- Liquid foundation från Make Up Store.
- Creme highlighter från Make Up Store.

- Stickad tröja, Slumpens second hand.
- Örhängen, Slumpens second hand.
- Axelremsväska, Slumpens second hand.
- En massa roligt småkrams från Lagerhaus.

Som paus så tog vi en kaffe/latte på Sandys. Det är verkligen ett hak som dom borde öppna i Gävle tills jag kommer hem !! Mitt favvo-place !!
Mackor, soppor, pasta, kaffe, te, allt nyckelhålsmärkt och med take away möjlighet ! Men framför allt så smakar det mesta fantastiskt gott.

fight och storm !

Jag kan inte sova .. det är storm utanför mitt fönster .. . det bara tjuter i knutarna ..Tur att jag har nån att tjaffsa lite med :p ämnet är : Hur mkt kan man betala för en bikini ?
Vad säger ni ?!

snart så, helg : )

Jag längtar !! Den här veckan har gått så otroligt segt  .. fy sjutton !

I morgon blir det mysdag. Jag ska börja dagen med att göra frukost och väcka Josse .. sen dra ner på stan .. kika in på LoC å fråga varför i hela helvete dom inte ringt mig ?!! nej, okej .. det ska jag inte fråga .. men iaf få ett svar om praktiken.
På stan ska vi fördriva lite tid .. å titta på en massa onödigt .. å sånt : ) kanske ta en kaffe/te å småprata lite ..
men dagens höjdpunkt blir ändå det tänkta besöket på Slumpens second hand !! Så himla längesen jag var där nu .. tanterna blir alltid så glada när vi kommer :D

Mot eftermiddagen blir det kanske en lååång promenad till Ica Maxi .. hämta upp Elin, handla å sen ta bussen hem. Då blir det taco-mys .. så gott gott gott gott !! Obligatoriskt på fredagar nästan, hihi !