Life´s hard

Otippat att man ligger i sjuksängen igen ? Nej då, nej då !
Det här är verkligen helt sjukt .. vi funderar nu på om jag ska testa mig för Tvar. Ett virus som härjat runt här hemma i Ljusdal som bryter ned immunförsvaret.
Jag har verkligen aldrig vart sjuk så mkt som det senaste året .. vet inte vad det beror på. Jag är väldigt, väldigt sällan sjuk annars. Lite förkyld på sin höjd liksom.
Men ikväll har man legat deckad i hög feber och en hosta som inte är att leka med. Det bara river i bröstet och rösten sviker mig ständigt ..
Men nog om alla negativa baciller.

Helgen har spenderats i Gävle. Alltid lika underbart .. längtar som aldrig förr till min hemflytt.
Igår käkade jag tillsammans med kollegorna på Studio 8 .. kinamat stod på menyn med rosé bubbel till, aldrig fel ; )
Senare styrde vi kosan mot Popcorner där mingel väntade innan visningens start. Och visningen, ja den var grym !! Aningen kort, men absolut sevärd .. utan tvekan.
Så nu vill både jag och Marie klippa av oss håret :D
och Marie ja, hon var min följeslagade under kvällen .. mycket trevligt ! Passade perfekt eftersom hon var nykter och jag var klen .. då var vi lika "tråkiga" båda två :p
Goya var som vanligt inte hundra procentigt .. men jag tycker ändå det är roligt att gå ut eftersom man träffar så mkt folk man inte sett på länge !
Kvällen rundades av ganska tidigt .. hämtade väskan hos Johanna och morsade hejj på dom sötnosarna .. sen åkte vi bil (tack å lov för att man slapp bussen) till Hedesunda. Garvade som tusan åt en skapligt berusad Tobbe och hans läskiga kommentarer :p

Dagen har vart väldigt slapp .. fick en riktig sovmorgon och vaknade inte förrän halv elva .. sen jästes det i soffan ytterligare ett tag ..
oche sen gott folk .. hör och häpna !!
Jag har vart på cross-tävling idag !!!
Jag kan ju försöka slingra mig med att säga att Tobbe tvingade mig . . å att jag va för sjuk å klen för att orka säga emot .. men ja, skit tråkigt var det väl inte :p
Mamma å pappa trodde knappt sina öron iaf .. för att inte tala om min motorkåta morbror :D han undrade om jag hade haft feber . Och det roliga var att det hade jag ju, perfekt !!

Nu väntar sängen .. och hoppas på en piggare morgondag *

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Haha, nej inte kände han igen dig. Trots att jag sa "stina,stina stina kämpe" så reagerade han inte. Glasögon och hörapparat för honom :p

2008-04-28 @ 09:17:43
URL: http://scherling.blogg.se
Postat av: Maya

Ja kanske : D Har du också träffat på han?
När kommer du neråt då gumman? :)

2008-04-28 @ 10:14:01
URL: http://Mayagunnarsson.blogg.se
Postat av: Johanna

Hoppas du blir frisk gumman! inge bra att hålla på så där fram och tillbaka.. och nör du nyss har ätit pencilin.. då ska man vara fri frå skit i kroppen!!

2008-04-28 @ 10:58:29
URL: http://johannawestberg.blogg.se
Postat av: sappe

det var skit tråkig tävling...lördagen var nog mycket bättre...hahah ja drog väl inga läskiga kommentarer!!

2008-04-28 @ 22:27:34
URL: http://sandmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback