Botten dag ..

Min dag började bra .. stängde av klockan och sov ända till nio, men det gjorde inget eftersom jag började tolv : )
Till frukosten knarkade jag även i mig mitt pencillin .. å dra mig baklänges på en gammal kärra så jag började må illa !! Läste i bipacksedeln igår att det var viktigt att man tog pillren i samband med måltid för att förhindra illamående. Jo men tjena Tjabo !!
Alla tre gånger jag tagit medicin idag (vid måltider, alltid) så har jag börjat mått så illa att jag vart nära att kasta upp maten igen .. har dock lagt band på mig å hållt tillbaka in i det sista för att inte få upp pillren igen, då blir jag ju aldrig frisk i Pinglan . .
Lite trött blir jag nog av kuren med .. tog mig ju som sagt knappt upp i morse och när jag kom hem på eftermiddagen idag så slocknade jag på soffan .. i TRE TIMMAR !! Helt galet ..

I skolan gick det botten oxå .. hade min långhårs modell där. Det fungerade inte alls med frisyren jag planerat, så nu börjar man om på noll. Jag är sjukt nervös inför provet och känner mig starkt tveksam till om jag kommer klara det .. inte konstigt att man gått runt med magkatarr i en vecka.
Helt plötsligt känns Gesällbrevet så jävla meningslöst .. och jag som alltid propagerat för att man som riktig frisör SKA ha det :p .. . .men ärligt talat så skulle jag inte ha några problem med att bara åka hem å skita i allt just nu .. nemas problemas.
Är dock för envis för det, som tur är : ) PEPPA MIG !!

Landade på stan i solen efter plugget för att glömma och andas ett tag .. hade Paula och Camilla som sällskap, alltid lika trevligt  : )
Valde att sätta mig på en träbänk idag ist för på en kall stentrappa, bra va ? ; )


Kommentarer
Postat av: Johanna

Exakt så känner jag! egentligen vill jag inte göra det där jävla provet! ska jag starta eget har jag väl ingen jävla använding av det. folk vet ju inte ens vad det är! jag mår bara dåligt när jag tänker på det...
(blev inte mycket til pepp det där.. sorry!)

2008-04-23 @ 14:09:40
URL: http://johannawestberg.blogg.se
Postat av: Linda

Stina, gesällen kommer att gå hur bra som helst ! Det är bara nyttigt att vara lite nervös för då anstränger man sig ännu mer ! Vi syns imorgon! Kram

2008-04-23 @ 23:32:02
URL: http://liindaolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback