Muskler.

För ett år sedan höll jag igång bra på Friskis. Jag gymmade några gånger i veckan, förde journal å hej å hå. Men jag blir lätt hysterisk .. tänker att "jag har BARA tränat 4 ggr den här veckan .. kasst", och "varför orkar jag inte lika mkt vikter som igår" osv, osv.
I höstas kändes det rätt naturligt att jag tappade allt som hade med träning att göra. Orken fanns inte, kroppen sjönk ihop, och känslan av att stå på ett fullsatt gym gav mig mer panikångest än vanligt.

I stället började jag på min första termin med Poweryoga. Jag älskar det. Jag har lärt mig så otroligt mycket, vilket har hjälpt mig nu, i min styrketräning. Att lyssna på min kropp.

Numera går jag till Friskis och styrketränar för att jag längtar dit. Jag värmer upp .. skiter i om jag orkar 5 eller 25 minuter på crosstrainern. Jag struntar även i att det inte blev fler än 2 gånger den här veckan. Och jag lägger ingen vikt vid vikterna (snitsigt!) utan tränar med det jag orkar just för dagen.

Detta har resulterat i synliga starka muskler. Min hållning är bättre nu än på länge. Några kilo plus på vågen känns helt okej, när jag vet att det är muskler.
Veckan som gick kände jag mig rätt låg. Inte på grund av något särskilt, utan ibland är det bara inte topnotch allting. Jag har inte velat gjort något alls, förutom att träna. En timme på gymmet har vänt upp och ner på tillvaron, till det bättre.

Jag tänkte skryta lite med att lägga ut en muskelbild här på bloggen .. men dom syns fasen dåligt på kort !!


Det jag vill nå ut till er med, är att ni ska längta efter att få träna.
Först då blir det bra.

Kommentarer
Postat av: elle

Vilken underbar inställning Stina! You go girl!

2010-03-09 @ 20:24:01
URL: http://princesselle.blogg.se/
Postat av: Li

Jag skulle helst träna varje dag men det vill inte kroppen :P

2010-03-10 @ 00:05:23
URL: http://skarpast.blogg.se/
Postat av: Anna

jag längtar efter att träna nu faktiskt.. men har inte kommit på var ännu. Det där med ett fullsatt friskis ger mig också panik.. får vänta tills snön är lite mer borta från gatorna så man kan prominixa :)

2010-03-10 @ 00:29:13
URL: http://annawess.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej älskling! vad glad jag bil när jag hör att ni har det bra. tvivlar inte en sekund på att det går galant för jenny heller. Jag saknar er! Alla tjejer! Häsla alla! PUSS

2010-03-10 @ 09:14:23
URL: http://apieceofjohanna.blogspot.com
Postat av: Fanny

häääärligt Stinis!!!

2010-03-10 @ 11:06:27
URL: http://choooselife.wordpress.com
Postat av: .:Sarah:.

jag tränar inte.. jag går på yoga !(min inställning är ren skär kärlek)

nästa vecka ska jag på massa ta-igen-pass plus att Niclas mamma ska ta med mig på ashtanga :D JEJ ! jag ska alltså börja hudik-yoga oxå ! kan de bli bättre?

2010-03-10 @ 11:51:32
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: elli

OM jag längtar efter att få börja träna igen efter de du skrev nu!!!! :)

2010-03-11 @ 11:34:40
URL: http://elinbollismalmqvist.blogg.se/
Postat av: Elin

Kloka ord!

2010-03-22 @ 19:43:36
URL: http://ellee.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback